Portal:
oerstroom-56-0-gemert-0.jpg

Oerstroom 56 0ong

GEMERT € 1.190 per maand
Adres
Oerstroom 56 0ong
Type
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2020
Perceeloppervlakte
975 m2

Omschrijving

TE HUUR
Deze zeer representatieve bedrijfsruimte met kantoren en kantine heeft alles in zich om het visitekaartje van uw bedrijf te worden. Dit bedrijfspand wordt ontwikkeld op het jonge bedrijventerrein Smartpark te Gemert. De nieuwbouw zal in mei 2020 worden opgeleverdā€¦
Meer over Oerstroom 56 0 ong


Kenmerken

hoofdbestemming: bedrijfsruimte
ligging: bedrijventerrein

Meer over Oerstroom 56 0 ong


Foto's

 • oerstroom-56-0-gemert-1.jpg
 • oerstroom-56-0-gemert-2.jpg
 • oerstroom-56-0-gemert-3.jpg
 • oerstroom-56-0-gemert-4.jpg
Bekijk alle foto's
TE HUUR
Deze zeer representatieve bedrijfsruimte met kantoren en kantine heeft alles in zich om het visitekaartje van uw bedrijf te worden. Dit bedrijfspand wordt ontwikkeld op het jonge bedrijventerrein Smartpark te Gemert. De nieuwbouw zal in mei 2020 worden opgeleverd.

De verhuurder geeft u de mogelijkheid om “in huis” te groeien. Zo kunt u starten met de huur van minimaal de bedrijfsruimte, de kantine/kantoor met toilet en gebruik maken van de gemeenschappelijke entree.

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein Smartpark te Gemert. Enkele kenmerken van dit jonge bedrijventerrein zijn de parkachtige uitstraling, brede toegangswegen welke goed toegankelijk zijn voor vrachtverkeer en de uitstekende bereikbaarheid ten opzichte van provinciale ontsluitingswegen N279, N272 en N277 (Veghel, Boxmeer en Venray).
Daarnaast is het dorpscentrum van Gemert op ca. 10 autominuten gelegen. Hier bevindt zich een ruim aanbod van onder andere supermarkten en horecagelegenheden.

Object
Duurzaamheid, uitstraling en ook uw wensen zijn woorden die centraal staan bij de realisatie van dit bedrijfspand. De verhuurder biedt u de mogelijkheid uw eigen bedrijfslogo op of voor het gebouw te plaatsen zodat uw identiteit zal uitstralen op het pand. Daarnaast wordt er volop gebruik gemaakt van duurzame materialen.
De gevels van zowel de kantoor- als bedrijfsruimte worden voorzien van PIR sandwichpanelen, deze dragen bij aan een strakke en eigentijdse uitstraling. Bij de bedrijfsruimte wordt onder de sandwichpanelen een betonnen voet aangebracht.
De grote aluminium raampartijen rondom de kantoorruimten zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Het bedrijfspand wordt voorzien van platdak met een bitumineuze dakbedekking. De vloeren worden uitgevoerd in beton.

Indeling
Vanuit de entree heeft u toegang tot de kantoorruimtes, een kantoor / kantine ruimte, een toilet en de bedrijfsruimte. De drie kantoren zijn ruim van opzet en genieten veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en zijkant. Elk kantoor biedt de mogelijkheid om zeker vier ruime werkplekken te herbergen. De kantoren, kantine, toilet en entree zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, systeemplafonds en een keurige wandafwerking.

De keukeninrichting in de kantine / kantoor wordt compleet ingericht, inclusief benodigde ETNA apparatuur als koelkast, magnetron, vaatwasser en boiler. Het keukenblok is voorzien van een spoelbak en Grohe éénhendel mengkraan.
De bedrijfsruimte is eveneens vrij door u in te richten, waarbij de verhuurder reeds de voorbereidingen heeft getroffen voor vloerverwarming. De hal is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur (hoogte ca. 4,00 meter) en een uitstortgootsteen met warm en koudstromend water.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd inclusief:
 • een elektrisch bedienbare overheaddeur (hoogte ca. 4,00 meter);
 • inbraak- en alarminstallatie, met doormelding naar alarmcentrale;
 • brandmelders in diverse ruimten met doormelding naar de alarmcentrale;
 • loze leidingen voor camerabewaking;
 • verlichting aan de buitenzijde van het pand bij zowel de voordeur als de overheaddeur, inclusief astrotijdklok;
 • loze leidingen ten behoeve van een datanetwerk;
 • krachtstroomaansluitingen in de bedrijfsruimte;
 • LED verlichting in alle ruimten.
Het object is aangesloten op voorzieningen als water, elektra, riolering en glasvezel. Daarnaast kan het pand in overleg met de verhuurder naar wens geheel gestoffeerd en gemeubileerd worden opgeleverd.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 1.190,00 per maand excl. BTW.
Servicekosten: voorschot bedraagt € 20,00 excl. BTW per m² per jaar.
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur incl. BTW.
Huurperiode: minimaal 2 jaar
Aanvaarding: direct na oplevering
Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de
consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Btw: De huur is met BTW belast; indien huurder niet aan "90%- criterium" (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van
rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Parkeren
Op het verharde buitenterrein zijn 5 parkeerplaatsen aanwezig. Dit aantal kan op verzoek worden uitgebreid.

Oppervlakten
Bedrijfsruimte: ca. 152 m²
Entree (50%): ca. 18 m²
Kantoor I: ca. 30 m²
Kantoor II / kantine / toilet: ca. 29 m²
Totaal: 229 m²

In de toekomst is de huur van meerdere m² bespreekbaar zodat u op eenzelfde locatie kunt (door)groeien met uw onderneming.

Kadastrale gegevens
Gemeente Gemert sectie O nummer 2988 oppervlakte 975 m²
Bron: kadaster.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Wolfsveld 2010" van de gemeente Gemert-Bakel en heeft daarin de bestemming "Bedrijf”.
Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 30 september 2010 en nadien in werking getreden.
Bron: www.ruimtelijkeplannen.nl

Kenmerken

Overdracht:
vraagprijs: € 1.190 per maand
Status: beschikbaar
Aanvaarding: direct
Bouw:
Bestemming: bedrijfsruimte
Soort bouw: nieuwbouw
Bouwjaar: 2020
Oppervlakten:
Oppervlakte perceel975 m2
Bedrijfshal oppervlakte152 m2
Kantoor oppervlakte77 m2
Kantoor verdiepingen1
Kantoor voorzieningente openen ramen
Omgeving:
Soort bouw: bedrijventerrein

Diashow

oerstroom-56-0-gemert-0.jpg

Routebeschrijving

Plan route

Contactpersoon

Frank van der Ligt

Neem contact op