Boekel – Zandhoek 21a

Te huur
Ontdek nu deze nieuwe commerciële multifunctionele ruimtes. Gelegen in een gloednieuw pand, bieden wij representatieve, moderne en veelzijdige commerciële ruimtes die perfect afgestemd kunnen worden op uw zakelijke behoeften. Samen met de verhuurder kunt u het pand volledig naar uw eigen wensen laten inrichten. Het pand strekt zich over twee verdiepingen en kan in zijn geheel worden gehuurd of in units variërend van 25 m² tot 225 m². Het pand is voorzien van een pantry en toilet. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bijvoorbeeld inzetbaar voor:
– Kapsalon
– Schoonheidssalon
– Logopedie etc.
De commerciële ruimtes zijn eventueel ook als kantoor inzetbaar.

Bedrijfshal
Het achterliggende multifunctionele en duurzame bedrijfscomplex bestaat uit verschillende units. Het is mogelijk om één unit van circa 100 m² mee te huren voor € 500,- excl. btw per maand. Ten behoeve van het algemeen onderhoud en het buitenterrein wordt een extra bijdrage verwacht van € 35,- excl. btw per maand. Bedrijven uit de milieu categorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan.

De unit is voorzien van een afzonderlijke stroomvoorziening met zowel 230 volt als 380 volt, een modern 24/7 camerabeveiligingssysteem, goede buitenverlichting middels lichtmasten en infraroodverwarming welke gevoed worden vanaf het zonnenpanelendak (energieneutraal). Verder zijn er per unit twee parkeerplaatsen beschikbaar en worden er optioneel eigen sanitaire voorzieningen aangeboden voor € 25,- excl. btw per m².

*De afbeeldingen zijn ter illustratie.

Huurprijs & -condities
– Huurprijs commerciële ruimtes vanaf 25 tot 255 m²: prijs op aanvraag
– Huurprijs bedrijfsruimte ca. 100 m²: € 500,- excl. btw per maand

– Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur incl. btw
– Huurperiode: in overleg
– Aanvaarding: in overleg

Huurindexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘alle huishoudens’ (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Locatie
De commerciële ruimtes zijn gemakkelijk te bereiken via de nieuwe randweg te Boekel. Bovendien zijn vanuit Boekel de snelwegen A50 en A73 snel bereikbaar. Door deze ideale ligging weten uw klanten en/of leveranciers uw bedrijf snel te vinden!

Kenmerken

Adres
Zandhoek 21a
Postcode
5427 PJ
Plaats
Boekel
Land
Nederland
Prijs
Prijs op aanvraag

Overdracht

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Ja

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte

Oppervlakten

Kantoorruimte voorzieningen
Toilet, Pantry
Kantoorruimte
255 m2
Kantoorruimte in units vanaf
25 m2

Kaart

Street View

Zoekservice