Landelijk wonen

Tijd om die droom uit te laten komen!

Je wilt weg uit de stad of weg uit het drukke centrum. Daar heb je het jaren prima naar je zin gehad, maar nu is het tijd om die droom uit te laten komen: écht vrij wonen. Dat je ’s morgen opstaat, de gordijnen opentrekt en het bos ziet, het weiland, het groen, de ruimte. Van den Berk & Kerkhof heeft specialisten in huis als het gaat om landelijk wonen in deze regio.

Wil je landelijk gaan wonen, dan weet je intussen waarschijnlijk dat daar meer bij komt kijken dan het kopen van een stukje grond of een oude boerderij. Dan heb je mogelijk met regels en vergunningen te maken, met instanties als de gemeente en de provincie, met toekomstige ontwikkelingen in het gebied waar je wilt gaan wonen, enz.

Wij zijn dé expert in landelijk wonen. Kennen alle facetten van het buitengebied en vormen de sidekick bij het realiseren van je droom.

Even voorstellen…

Mogen we je voorstellen aan John Strik. John is één van onze experts in landelijk wonen. Weet alles. Kent het gebied, kent de mensen en heeft een gigantisch netwerk. John begeleidt je graag in het realiseren van je droom. En niet onbelangrijk: John is ook nog eens gewoon een hartstikke fijne vent!

Wil je landelijk gaan wonen?

Kun je niet langer wachten en ben je benieuwd naar ons aanbod in Landelijk Wonen? Kijk dan snel op onze aanbodpagina en/of bel of mail ons gewoon. Geheel vrijblijvend. Je kunt ook rechtstreeks bellen met John, tel. 06 – 41 83 40 28. Hij kan je alles vertellen over het traject naar je droomhuis toe.