Helmond – Bakelsedijk 23

Deze cafetaria met bovenwoning biedt mogelijk rendement, woongenot en een zee aan mogelijkheden op één en dezelfde locatie. Het object is gelegen op een goede zichtlocatie nabij het centrum van Helmond. Mocht u juist alleen op deze goede locatie willen wonen, dan is het mogelijk om het gehele pand te verbouwen naar een woning.

Aan de voorzijde van het pand betreedt u de cafetaria. Deze is ingericht met diverse zitplaatsen, toonbalie, keuken en toilet. Verder is de ruimte voorzien van airco en inbouwarmaturen met goede verlichting. Inventaris van huurder is ter overname, informeer naar de mogelijkheden.

Via de cafetaria of de garage kunt u de entree/hal van de woning bereiken. In deze hal bevindt zich een toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal kunt u de woonkamer met keukenset bereiken. Deze ruimte biedt verder toegang tot de tuin aan de achterzijde van de woning.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer. Eén van de slaapkamers is voorzien van een eigen wastafel met meubel. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douchebad en een toilet. Verder biedt een van de slaapkamers toegang tot het dakterras.

Via een vlizotrap kunt u de bergzolder bereiken.

Bijzonderheden
– Horeca object (cafetaria) met bovenwoning;
– Indien gewenst volledig in te richten als woning;
– Inventaris van huurder is ter overname, informeer naar de mogelijkheden;
– Ruim object voorzien van diverse slaapkamers, een dakterras en bergzolder;

Waarborgsom/bankgarantie
Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Ouderdomsclausule
Gezien de leeftijd van het object wordt er een ouderdomsclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Locatie
Deze horecaruimte met bovenwoning is gelegen op een goede zichtlocatie nabij het centrum van Helmond. Het gebied verbindt de binnenstad-oost met Helmond Centrum. Er zijn diverse horecagelegenheden, winkels en woningen gehuisvest in de directe omgeving.

Kenmerken

Adres
Bakelsedijk 23
Postcode
5701 HA
Plaats
Helmond
Land
Nederland
Prijs
Vraagprijs: € 309.000,- kosten koper
Prijs
Huurprijs: € 0,-

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Horeca
Jaar
1925

Oppervlakten

Perceel
193 m2
Horeca
65 m2
Horeva verkoop vloeroppervlakte
65 m2

Kaart

Street View

Zoekservice