Nieuwbouw

Van zoektocht tot oplevering!

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken. Met vaak niet meer dan een bouwtekening of artist impression, maak je een belangrijke keuze voor de komende jaren. Het kopen van een nieuwbouwhuis werkt ook anders dan het kopen van een bestaand huis. Zo kun je te maken krijgen met een loting en ziet het kostenplaatje er bij nieuwbouw anders uit. Je krijgt te maken met meer- en minderwerk, met bouwtermijnen en een bouwdepot. Het is dus fijn als je weet dat de makelaar bij wie je je droomhuis hebben gevonden, kennis van zaken heeft en je daarin goed kan informeren en adviseren.

Sanne realiseert je dromen

Maar gelukkig … is daar Sanne Linders. Zij is onze nieuwbouwspecialist. Weet alles. Kent de nieuwbouwmarkt. Ze helpt je wegwijs in onze lopende nieuwbouwprojecten en heeft goede contacten met de ontwikkelaars en bouwers. Sanne kan je dan ook als geen ander begeleiden tijdens het hele traject en bij het maken van de juiste keuzes. En niet onbelangrijk; Sanne is een echte mensen-mens, betrokken en een doorpakker.

Bekijk onze nieuwbouwprojecten en droom lekker weg. Zie je het al voor je? Een helemaal nieuw huis, volledig inricht naar jouw woonwensen. Wacht niet langer.

“Van de zoektocht naar je droomhuis tot de oplevering, ik kijk ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van je droom!”

Sanne Linders – Makelaar/Taxateur Wonen/ Nieuwbouwspecialist