Beek En Donk – Koppelstraat 66

Te huur
Een multifunctionele commerciële ruimte van 105 m² groot geschikt voor detailhandel, maatschappelijke en zakelijke dienstverlening. Deze ruimte ligt op een goede zichtlocatie, tegenover het druk bezochte Piet van Thielplein te Beek en Donk.

De winkelruimte is voorzien van tl-verlichting, een kantine, toilet en extra berging. De kantine is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Verder is het object aangesloten op voorzieningen als water, elektra, gas en riolering. Het object wordt casco verhuurd en leeg en ontruimd opgeleverd.

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op het Piet van Thielplein, gelegen direct tegenover het gehuurde.

Momenteel is de Gemeente bezig met een nieuwe inrichting van het Piet van Thielplein, behorende bij een A-locatie. Op Funda en onze eigen site, kunt u op de laatste foto een QR-code vinden. Zodra u deze code met uw telefoon scant, wordt u verwezen naar de website met informatie over het nieuwe inrichtingsplan.

Huurprijs & -condities
– Huurprijs: € 1.250,- per maand.
– Servicekosten: n.v.t.
– Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur incl. btw.
– Huurperiode: minimaal 2 jaar
– Aanvaarding: in overleg

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Locatie
Deze winkelruimte is gelegen in hét winkelhart van de gemeente Laarbeek, tegenover het; Piet van Thielplein. Dit plein wordt dagelijks drukbezocht door inwoners van de omliggende kernen Aarle-Rixtel, Lieshout en Mariahout. Er is een grote verscheidenheid aan ondernemers gevestigd, variërend van kleine detailhandel tot horecagelegenheid en grotere landelijke ketens zoals Kruidvat, PLUS supermarkt en de HEMA.

Kenmerken

Adres
Koppelstraat 66
Postcode
5741 GD
Plaats
Beek En Donk
Land
Nederland
Prijs
€ 1.250,- per maand

Overdracht

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Jaar
1961

Oppervlakten

Winkelruimte
105 m2
Winkelruimte in units vanaf
105 m2
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
105 m2
Winkelruimte frontbreedte
600 m
Winkelruimte horeca toegestaan
Nee
Winkelruimte bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Winkelruimte welstandsklasse
A1

Kaart

Street View

Zoekservice