Agrarisch verkopen

Ons aanbod

Verkopen doe je met de specialist in het zuiden

Het verkopen van agrarische grond of vastgoed laat je graag over aan een specialist. Iemand die volledig thuis is in de agrarische sector, die kan bogen op jarenlange ervaring, de juridische, fiscale en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet volgt, die weet heeft van alle regelingen en die zich betrokken toont bij jouw situatie. Een makelaar die ook écht iets toevoegt. Die makelaar willen wij voor je zijn.

Als Van den Berk & Kerkhof zijn we al meer dan vijftig jaar actief in de agrarische sector. Wij zijn die specialist die elke vierkante meter grond in het zuiden van het land kent. Wij kennen de belangen, zakelijk en persoonlijk, en hebben al bij veel transacties bemiddeld, zowel in de verkoop als in de aankoop. We hebben al veel agrarische ondernemers bijgestaan, zowel bij het realiseren van hun plannen als bij het opkomen voor hun belangen, denk aan uitbreiden of beëindigen van het bedrijf.

Dus ga je agrarische grond of vastgoed verkopen? Dan zijn we er voor je. Van den Berk & Kerkhof is in de vele facetten van de agrarische sector gespecialiseerd. Dat kan zijn (glas)tuinbouw, akkerbouw, fruitteelt, intensieve en grondgebonden veehouderij en ook allerlei aan het buitengebied verwante bedrijven zoals zorgboerderij, huisvesting van arbeidsmigranten, mini-camping, paardenbedrijf etc.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je eens praten over het verkopen van je grond of je bedrijf? Bel of mail ons. Dat is geheel vrijblijvend. We vertellen je graag wat wij als makelaar voor je kunnen betekenen en waar wij waarde kunnen toevoegen.