Oirschot – Torenstraat 4

TE HUUR
Deze schitterende en unieke winkelruimte is gelegen in het centrum van Oirschot tegenover de kerk. Dit is een herkenbare locatie met diverse parkeerplaatsen voor de deur, maar ook op het plein voor de kerk. Het gebied wordt gekenmerkt door diverse winkelruimtes en diverse horeca gelegenheden. Al met al een unieke locatie voor een goed lopende winkelruimte in het centrum van Oirschot.

Object
Via dubbele openslaande deuren is de winkelruimte direct te bereiken. Daarnaast is via een naastgelegen hal/entree het object te betreden. Naast de hoofdingang is er een zij ingang, welke de gemeenschappelijke ruimte betreft. Deze geeft via een entree toegang tot de gang en de gemeenschappelijke toiletruimte. In deze omgeving is tevens de technische ruimte gesitueerd. Boven de winkelruimte is via een vlizotrap de bergzolder te bereiken, welke geschikt is ten behoeve van opslag. Hier is de schitterende houten spantconstructie van het object te zien. Daarnaast is de ruimte voorzien van een pantry, plafondafwerking en verlichting.

Parkeren
Voor de deur zijn diverse parkeerplaatsen aanwezig. Tevens zijn er op het plein voor de kerk ook voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar via de toegangswegen naar het centrum. Het snelwegennet is op ca. 2 km afstand gelegen en de openbare vervoersvoorzieningen zijn goed bereikbaar. Er ligt een bushalte op geringe afstand.

Huurprijs en -condities
Huurprijs € 1.500,= per maand excl. BTW
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/incl. BTW
Huurperiode: in overleg
Aanvaarding: per direct

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer
volgens de consumentenprijsindex reeks “alle huishoudens” (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Btw: De huur is met btw belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie
Deze winkelruimte is gelegen in het centrum van Oirschot op een herkenbare locatie. Het gebied wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door winkelruimtes en horecagelegenheden. Het snelwegennet is gemakkelijk en snel bereikbaar evenals de openbaar vervoersvoorzieningen.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Centrum Oirschot” en heeft hierin de enkelbestemming “Centrum”, lettertekenaanduiding “rijksmonument” en maatvoering “hoogte; bouwhoogte; maximum bouwhoogte: 7m” en “hoogte; goothoogte; maximum goothoogte: 4 m”.

Het plan is goedgekeurd met uitzondering van onthoudingen op 30 september 2008.

Kenmerken

Adres
Torenstraat 4
Postcode
5688 AM
Plaats
Oirschot
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Jaar
1830

Oppervlakten

Perceel
394 m2
Winkelruimte
105 m2
Winkelruimte in units vanaf
105 m2
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
105 m2
Winkelruimte frontbreedte
630 m
Winkelruimte horeca toegestaan
Nee
Winkelruimte bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Winkelruimte welstandsklasse
A1

Kaart

Street View

Zoekservice