Aarle-Rixtel – De Duivenakker 7-7a

Heeft u een bedrijfsruimte aan huis nodig met een groot perceel, maar wilt u toch wonen in een dorpskern? Dan is dit uw kans! Deze vrijstaande woning met bedrijfsruimte is gelegen in Aarle-Rixtel.

U betreedt de woning via de entree/hal met trapopgang, meterkast en toiletruimte. Hierna betreedt u de woonkamer, voorzien van een pvc-vloer, met zit- en eetgedeelte. Deze ruimte beschikt over een sfeervolle houtkachel en een houten vloer. Wanneer u de schuifpuien bij het zitgedeelte open schuift, creëert dit een echt binnen-buiten gevoel.

Vanuit de woonkamer betreedt u de keuken. De keuken is voorzien van 5-pits gasfornuis, koelkast, combi oven/magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Naast de keuken is de bijkeuken met witgoedaansluitingen gelegen. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Met de vaste trapopgang bereikt u de overloop met vide op de eerste verdieping, Via de overloop zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer te bereiken.

De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en elektrische vloerverwarming. Op de overloop is een vlizotrap gelegen, waarmee u de bergzolder kunt bereiken. Op deze bergzolder zijn nog één à twee slaapkamers te realiseren.

De op het zuiden gesitueerde tuin is prachtig aangelegd en netjes onderhouden. Deze heeft verschillende overdekte veranda’s waar de warme zomeravonden goed doorgebracht kunnen worden. Verder beschikt de tuin over een computergestuurde beregeningsinstallatie op kraanwater.

Verder is op het perceel een bedrijfsruimte van ca. 340 m² gelegen. De bedrijfsruimte met verdiepingsvloer is voorzien van een overheaddeur (hoogte van 2,80 m), krachtstroom, een betonnen vloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte beschikt verder over kantoorruimtes van samen ca. 115 m² en zijn voorzien van airco units.

De bedrijfsruimte is momenteel ingericht als autogarage. De gehele exploitatie is optioneel over te nemen. Voor meer informatie rondom deze exploitatie kunt u informeren bij de makelaar.

Bijzonderheden
– Zowel de woning als de bedrijfsruimte zijn zeer degelijk gebouwd en goed onderhouden;
– De woning is voorzien van 36 zonnepanelen;
– De begane grond en de badkamer beschikken over vloerverwarming;
– Bedrijfsactiviteiten in milieu categorie 1 en 2 zijn toegestaan;
– De eerste verdieping en het keukenraam zijn voorzien van elektrische rolluiken;
– De bedrijfsruimte is momenteel ingericht als autogarage. De gehele exploitatie is optioneel over te nemen.

Locatie
Deze bedrijfswoning met bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein ‘De Duivenakker’ in Aarle-Rixtel en is voornamelijk omringd door woongelegenheid. Hierom zijn bedrijfsactiviteiten in milieu categorie 1 en 2 toegestaan. Op korte autoafstand zijn dagelijkse voorzieningen te bereiken, zoals een supermarkt, winkels, restaurants, een basisschool etc.

Kenmerken

Adres
De Duivenakker 7-7a
Postcode
5735 JA
Plaats
Aarle-Rixtel
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1989

Oppervlakten

Perceel
1.219 m2
Kantoorruimte verdiepingen
2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
340 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
115 m2
Bedrijfsruimte terrein
1.219 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice