Someren – Randweg 15

Bent u op zoek naar een bovenwoning met bedrijfsruimte gelegen op een zichtlocatie aan de Randweg in Someren? Dan is dit uw kans!

De bedrijfsruimte is verdeeld in twee ruimtes, totaal ca. 172 m² en aanvullend een inpandige kantoorruimte van ca. 17 m² en een verdiepingsvloer van ca. 17 m². De bedrijfsruimte is geschikt voor bedrijven tot en met categorie 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten.

De bovenwoning is bereikbaar via een portiek aan de voorzijde van het pand, deze leidt naar de entreehal van de bovenwoning.

Eenmaal binnen kunt u de mooie serre betreden. Deze is omringd met raamwerk waardoor u geniet van een panoramisch uitzicht op het dakterras. Door de schuifpuien in de serre kunt u een echt binnen-buiten gevoel creëren.

Vervolgens betreedt u de overloop met aan de linkerzijde een bijkeuken met de cv-opstelling en aan de rechterzijde de dichte keuken. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, wasbak met kraan, koelkast en combi oven/magnetron.

Verder beschikt de bovenwoning over een ruime woonkamer met een zit- en eetgedeelte. Het zitgedeelte beschikt over een prachtige haard met schouw.

De bovenwoning is uitgerust met maar liefst vier ruime slaapkamers en één badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel, ligbad en toilet.

Bijzonderheden
– Goed bereikbare zichtlocatie;
– Bedrijfsruimte heeft een eigen voorterrein;
– Platdak van de woning is geheel voorzien van nieuwe bitumen laag;
– In 2022 is de woning opnieuw gestuct en geschilderd;
– Bedrijfsruimte is van binnenuit bereikbaar;
– Nutsvoorzieningen in de bedrijfsruimten moeten opnieuw worden aangesloten;
– Verkoper zal extra brandmuur plaatsen;
– Nieuw te vestigen erfdienstbaarheid: een deel van de zonnepanelen van verkoper zijn op dak van het verkochte gelegen.

Locatie
Het appartement met bedrijfsruimte is geheel gelegen op een zichtlocatie aan de Randweg. Het object is strategisch gelegen nabij de A67, waardoor Eindhoven, Venlo en Helmond zeer goed bereikbaar zijn. Op korte afstand bereikt u het centrum van Someren waar diverse voorzieningen zoals winkels, terrassen, sportclubs en scholen te vinden zijn. Daarnaast kenmerkt Someren zich om de Strabrechtse Heide.

Kenmerken

Adres
Randweg 15
Postcode
5711 DJ
Plaats
Someren
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1994

Oppervlakten

Perceel
358 m2
Kantoorruimte verdiepingen
1
Bedrijfsruimte bedrijfshal
146 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
16 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice