Bedrijven verkopen

Maak gebruik van onze expertise op het gebied van bedrijfsonroerendgoed

Je gaat je pand verkopen. Dat kan een zakelijke beslissing zijn, maar ook een emotionele. In beide gevallen wil je met een makelaar van doen hebben die oprecht betrokken is en waar je van op aan kunt. Specialisten met de juiste kennis in bedrijfsonroerendgoed. Mensen die vertrouwd zijn met de regio, de ontwikkelingen kennen en korte lijntjes hebben met voor verkoop relevante partijen in de bedrijfsonroerendgoed markt.

Als Van den Berk & Kerkhof zijn we ooit, meer dan vijftig jaar geleden, gestart als makelaar in de agrarische sector. Al heel snel kwam daar een tweede specialisatie bij: het bedrijfsonroerendgoed. En dan specifiek het kleine tot middelgrote onroerend goed in de regio Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg.

In dat segment zijn we gegroeid en voelen we ons thuis. Met de nuchtere, ondernemende ondernemer als klant. De ondernemer die hecht aan onderbouwde kennis en kwaliteit. En die het liefst samenwerkt met gedreven en betrouwbare partners.

Je pand verkopen?

Bel of mail ons gewoon. Geheel vrijblijvend. Dan vertellen we graag over onze aanpak en wat wij als specialist in bedrijfsonroerendgoed toe kunnen voegen.