Deurne – Piet Mondriaanstraat 16

TE HUUR
Deze multifunctionele, gebruiksklare en goed geïsoleerde bedrijfsruimte met kantoor is gelegen op het bedrijventerrein de Leemskuilen aan de rand van Deurne.

Het object bestaat uit een bedrijfsruimte, kantoorruimte met kantine en toilet. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 521 m² met daarbij een kantoorruimte van ca. 58 m².

De bedrijfsruimte is ca. 4 meter hoog, beschikt over veel lichtinval via raampartijen en voorzieningen zoals een overheaddeur en 2 heaters. Er is TL verlichting en persluchtleiding, alsmede glasvezel aansluiting aanwezig. De stroomaansluiting is 3 x 50 A.

Parkeren
Er zijn vier parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Locatie
Deze bedrijfsruimte is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein de Leemskuilen te Deurne. De belendingen betreffen soortgelijke objecten. Binnen enkele autominuten kunt u de omliggende provinciale wegen bereiken, waaronder de N270 (Helmond-Venray) en Asten.

Huurprijs & -condities
– Huurprijs: € 2.750,- per maand excl. btw
– Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur incl. btw
– Aanvaarding: in overleg
– Periode: looptijd 5 jaar

Huurindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘alle huishoudens (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Kenmerken

Adres
Piet Mondriaanstraat 16
Postcode
5753 DJ
Plaats
Deurne
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1989

Oppervlakten

Perceel
770 m2
Kantoorruimte verdiepingen
1
Bedrijfsruimte bedrijfshal
521 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
66 m2
Bedrijfsruimte terrein
770 m2

Kaart

Street View

Zoekservice