Beek En Donk – Brouwersstraat 25

TE HUUR/TE KOOP
Het moderne in het centrum van Beek en Donk gelegen kantoorpand is de perfecte plek voor uw onderneming, mede dankzij het oog op duurzaamheid.

Locatie
Het moderne kantoorpand is fraai gelegen aan de kopse zijde van het Piet van Thielplein in het bruisende centrum van Beek en Donk. Het kantoor is goed bereikbaar vanwege de centrale ligging in Beek en donk en in de omgeving is sprake van veel gratis parkeergelegenheden. Binnen 3 autominuten bereikt u de N279 (Veghel, s’-Hertogenbosch).

Object
Het kantoorpand bestaat uit twee lagen; de begane grond en het souterrain. Het kantoor is in 2008 smaakvol gerenoveerd.
Verwarming vindt plaats door middel van radiatoren (WTWinstallatie). Op de begane grond is er de mogelijkheid tot koeling door middel van airco’s. Ook duurzaamheid is prominent aanwezig; de luchtverversing vindt namelijk plaats via een warmte-terug-wininstallatie.

Op de begane grond komt u binnen via een representatieve ontvangst. Daarnaast treft u hier de kantoortuin, het directiekantoor, de pantry, berging en de toiletgroep aan. De kantoortuin beschikt over veel natuurlijk lichtinval waardoor er een prettige werksfeer ontstaat.
U betreedt het souterrain via een vaste trap en het voorportaal. Hier bevinden zich 2 royale kantoren, een pantry en de serverruimte.

Kantoor begane grond
Vanuit de entree heeft u toegang tot verschillende ruimtes; de kantoortuin, het directiekantoor, de pantry, berging en de toiletgroep. Deze bestaat uit een kantoortuin met op dit moment acht volledig ingerichte werkplekken, diverse archiefkasten en is voorzien van een achteruitgang. Daarnaast is er op de begane grond een directiekantoor, met 4 werkplekken, welke op te delen is in twee afzonderlijke ruimtes via glazen ensuite deuren.

Het gehele object beschikt over een keurig afgewerkt interieur, zo zijn alle stroompunten keurig uit het zicht en de radiatoren afgetimmerd.

Souterrain
De souterrain is bereikbaar via een vaste trap vanaf de begane grond. De souterrain is ingedeeld met een voorportaal met toegang tot twee kantoor/ vergaderruimten, een tweede pantry en een serverruimte.

Oppervlakten
Bestaande uit:
– kantoor begane grond ca. 201 m²
– kantoor souterrain ca. 85 m²
– totale oppervlakte ca. 286 m² vvo

Energielabel
Het object beschikt over energielabel A++.

Parkeren
Aan de achterzijde van het kantoorpand zijn meerdere parkeerplaatsen gelegen. Daarnaast is er op het Piet van Thielplein een ruime parkeergelegenheid.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd en in de huidige staat (leeg en ontruimd) opgeleverd, inclusief:
– Toiletruimte
– Alarminstallatie
– Keurig keukenblok
Het object is aangesloten op voorzieningen als water, elektra, gas en riolering.

Prijs en condities
Huurprijs: € 3.000,= per maand excl. btw
Vraagprijs koop: € 450.000,= k.k.
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/incl. btw.
Huurperiode: minimaal 5 jaar
Aanvaarding: in overleg / per direct

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks “alle huishoudens” (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Btw: De huur is niet met btw belast.
De koop is niet met btw belast.

Kadastrale gegevens
Gemeente Beek en Donk sectie L nummer 1291 A1
Bron: Kadaster

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Kom Beek en Donk” van de gemeente Laarbeek en heeft daarin de bestemming “Centrum”. Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 12 december 2012 en nadien in werking getreden.
Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de bijlagen.
Bron: ruimtelijkeplannen.nl

Kenmerken

Adres
Brouwersstraat 25
Postcode
5741 CL
Plaats
Beek En Donk
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Jaar
1975

Oppervlakten

Kantoorruimte
286 m2
Kantoorruimte in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice