Deurne – Leembaan 41

Op dit perceel van maar liefst 2.772 m² bevinden zich een goed onderhouden multifunctionele bedrijfsruimte met levensloopbestendige en instapklare woning.

Dit object is gelegen op een goede locatie op het bedrijventerrein ‘De Leemskuilen’ in Deurne. Op dit gedeelte van het bedrijventerrein zijn met name kleinschalige bedrijven gesitueerd.
Het centrum van Deurne, alsmede het station, zijn op korte afstand gelegen.

De woning:
U betreedt de woning via de entree/hal met meterkast en toiletruimte. Vanuit hier kunt u de open keuken met eetgedeelte en de woonkamer betreden.

De keuken heeft een speelse indeling en is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven-magnetron, spoelbak, vaatwasser en koelkast. Naast de keuken is een bijkeuken gelegen met provisieruimte, de witgoedaansluitingen en de Cv-ketel (2019).

De woonkamer is voorzien van grote raampartijen aan de voorzijde van de woning, waardoor er genoten kan worden van veel natuurlijk licht inval.
Verder bevindt zich hier een fijne houthaard met schouw. Naast de woonkamer is nog een zitkamer gelegen. Deze ruimte beschikt over een gaskachel met modern ontwerp.

Vanuit de hal zijn de twee slaapkamers en badkamer te bereiken. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douchecabine, toilet, wastafel met meubel en een ligbad.

Daarnaast kunt u vanuit de hal naar een tussenruimte met douche en pantry. HIer bevindt zich ook de deur naar de multifunctionele kamer.

De ligging op het perceel zorgt voor veel privacy ten opzichte van uw eigen bedrijf en uw buren.

Woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van airco. Verwarming vindt plaats via vloerverwarming.

De bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte van ca. 600 m² is geschikt voor diverse doeleinden, zoals opslag, werkplaats, showroom. Deze bedrijfsruimte bestaat uit twee werkplaatsen (waarvan één met showroom), kantoorruimte met verkoopbalie en een kantine,
De werkplaats/showroom is voorzien van een gecoate vloer, een overheaddeur aan de voorzijde en deels betegelde zijwanden, Vanuit hier betreedt u de tussenruimte met kantine.

Naast de kantine is de kantoorruimte met verkoopbalie te vinden, deze is vanuit de bedrijfsruimte te bereiken. Deze ruimte beschikt over airconditioning.

Aan de achterzijde van de bedrijfsruimte bevindt zich de tweede werkplaats. Deze is voorzien van een overheaddeur en goten met vetvang put. Verder is er een magazijn/werkplaats aanwezig. De installatieruimte is van buitenaf toegankelijk.

De bedrijfsruimte is momenteel in gebruik als garagebedrijf en scooterzaak. Er is een mogelijkheid om de bedrijfsruimte uit te breiden op aanliggend perceel van ca. 800 m². Achter op het perceel is er een eenvoudige overkapping gelegen van ca. 60 m².

Bijzonderheden:
– Mooie combinatie van wonen en werken;
– Inventaris wordt ten overname aangeboden;
– Er is de mogelijkheid om de bedrijfsruimte verder uit te breiden.

Locatie:
Het object is gelegen op een goede locatie op bedrijventerrein De Leemskuilen en nabij de doorgaande weg Deurne-Liessel. Op dit gedeelte van het bedrijventerrein zijn met name kleinschalige bedrijven gesitueerd. Het centrum van Deurne alsmede het NS-station zijn op korte afstand gelegen.

Kenmerken

Adres
Leembaan 41
Postcode
5753 CW
Plaats
Deurne
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1987

Oppervlakten

Perceel
2.772 m2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
600 m2
Bedrijfsruimte terrein
1.600 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice