Lieshout – de Stater 42

TE HUUR
Het moderne op het industrieterrein gelegen kantoor met bedrijfsruimte is de perfecte plek voor uw onderneming.

Het kantoor bestaat uit twee lagen: de begane grond en de eerste verdieping. Via een centrale entree betreedt u het pand waar u direct een receptie met verkoopkantoor ziet. Van hieruit is de showroom te bereiken, maar ook de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de showroom is de spreekkamer te betreden met daaraan vast een kantoorruimte. Naast de receptie bevinden zich de toiletgroepen en de kantine. Via de kantine is de bedrijfsruimte te betreden.

Op de eerste verdieping heeft u nog eens de beschikking over een grote vergaderzaal, twee kantoorruimtes en een spreekkamer. Als laatste benoemen we hier de archiefruimte. Via de diverse vides is er een fraai uitzicht over de showroom en de receptie en kunt u binnendoor naar de bedrijfsruimte.

De bedrijfsruimte beschikt over twee overheaddeuren, vrije hoogte ca. 7,50 meter.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 5.850 per maand, met BTW belast.
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurperiode: minimaal 3 jaar
Aanvaarding: in overleg.
Maandelijks voorschot: € 125 voor onderhoud van technische installaties, toegangspoort en buitenterrein, en glasbewassing.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks “alle huishoudens” (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Locatie
De moderne bedrijfsruimte is fraai gelegen op het industrieterrein in Lieshout. De bedrijfsruimte is goed bereikbaar vanwege de ligging nabij de N615. In de omgeving en op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Binnen enkele autominuten bereikt u de N279 (Veghel-‘s-Hertogenbosch).

Kenmerken

Adres
de Stater 42
Postcode
5737 RV
Plaats
Lieshout
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
2010

Oppervlakten

Kantoorruimte verdiepingen
2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
470 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
555 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice