Aarle-Rixtel – Dorpsstraat 10a

Te huur
Aan de Dorpsstraat 10a te Aarle-Rixtel is deze representatieve en naar eigen wens in te richten kantoorruimte gelegen. Bent u op zoek naar een plek waar u uw kantoor kunt vestigen? Dan is deze goed bereikbare kantoorruimte in het centrum perfect voor u!

De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van een kantoorgebouw. In het kantoorgebouw zijn ook een makelaarskantoor en een verzekeringskantoor gevestigd.
Via de zijkant van het pand betreedt u middels eerst een poort, deur en hierna een trap de kantoorruimte.

De kantoorruimte is voorzien van inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming middels radiatoren en airco (warm en koud). De ruimte kent veel natuurlijk lichtinval.

Locatie
De kantoorruimte is goed en gemakkelijk te bereiken, midden in het centrum van Aarle-Rixtel aan de hoofdweg ‘Dorpsstraat’. Op loopafstand zijn verschillende voorzieningen, zoals een supermarkt, postkantoor, zalencentrum etc. aanwezig. De kantoorruimte is eveneens via het openbaar vervoer te bereiken, er is namelijk in dezelfde straat een bushalte gelegen.

Huurprijs- & condities
– Huurprijs: € 625,- per maand
– Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur
– Aanvaarding: in overleg
– Periode: over een te komen, doch minimaal één jaar

Huurindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Kenmerken

Adres
Dorpsstraat 10a
Postcode
5735 ED
Plaats
Aarle-Rixtel
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Jaar
1964

Oppervlakten

Kantoorruimte voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming
Kantoorruimte
80 m2
Kantoorruimte in units vanaf
1 m2

Kaart

Street View

Zoekservice