Bedrijven aanhuren

Maak gebruik van onze expertise op het gebied van zakelijk onroerend goed

Het belang van begeleiding bij het aanhuren van bedrijfsonroerend goed, zit niet meteen op het netvlies van de ondernemer. Het is niet alleen onderhandelen over de prijs, dat is iedere ondernemer namelijk wel toevertrouwd, maar de voorwaarden en juiste contractvorming zijn zeker zo essentieel.

Ook Aanhuren is een vak!

Van den Berk & Kerkhof is al jaren specialist in het zakelijke vastgoed. En dan heel specifiek: het ‘dorpse’ vastgoed. Niet zozeer het onroerend goed op de grootzakelijke markt, maar dat kantoor of die hal op het industrieterrein, de productielocatie in de periferie van de stad of dat pand in de winkelstraat. We zijn er voor de MKB-er.

We kennen het aanbod in onze regio of gaan vinden wat je als klant zoekt. Plegen het nodige onderzoek naar verhuurder. Wel of niet BTW, is verhuurder solvabel, hoe staat het met het groot onderhoud, kan worden onderverhuurd, etc.

Zoek je de juiste begeleiding met kennis van zaken van het huurrecht, dan kun je terecht bij de specialisten van Van den Berk & Kerkhof. Voorzien van de benodigde nuchterheid, kennis en kunde, kunnen wij ervoor zorgen dat je een goede beslissing neemt.

Wil je een pand gaan huren?

Bel of mail ons gewoon. Geheel vrijblijvend. Dan vertellen we graag over wat wij als specialist bedrijfsonroerend goed toe kunnen voegen.

Zoekservice