Bedrijven verhuren

Maak gebruik van onze expertise in het verhuren van zakelijk vastgoed

Je gaat je pand of een deel van je pand verhuren. Dat kan om heel verschillende redenen zijn. Omdat je de leegstand ten gelde wilt maken bijvoorbeeld. Of omdat je een andere koers in bent geslagen en ruimte ter beschikking hebt voor een collega-ondernemer. Of nog juist een locatie erbij zoekt. Weet: er liggen altijd kansen!

Van den Berk & Kerkhof is een specialist in het zakelijke vastgoed. En dan heel specifiek: het ‘dorpse’ vastgoed. Niet zozeer het onroerend goed op de grootzakelijke markt, maar dat kantoor of die hal op het industrieterrein, de productielocatie in de periferie van de stad of dat pand in de winkelstraat.

Op dat vastgoed ligt onze expertise. Het belang van een goede verhuur onderkennen we en dat betekent dat we onderzoek doen naar de huurder. En dan is ons netwerk van belang. Wij gaan voor een betrouwbare huurrelatie en het liefst zolang mogelijk. Wij gaan ervoor om je dat comfort te bieden.

Je pand verhuren?

Bel of mail ons gewoon. Geheel vrijblijvend. Dan vertellen we graag over wat wij als specialist in het verhuren van zakelijk vastgoed toe kunnen voegen.