Duizel – Ganzestaartsedijk 17

Dit is uw kans om een eigen bedrijfsruimte te ontwerpen en te realiseren en daarnaast ook nog te wonen op hetzelfde royale perceel! Deze landelijk gelegen bedrijfswoning met bijgebouw en industriegrond beschikt over een totaal perceel van 8.323 m², waarvan ca. 7.180 m² een bedrijfsbestemming heeft voor bedrijven categorie 2 tot en met 3.2.

Onder voorwaarden is het mogelijk om maximaal 850 m² bedrijfsruimte te realiseren met een bouwhoogte van maximaal 9 meter en een goothoogte van 6 meter. Hierdoor zijn er eindeloze mogelijkheden voor u en uw bedrijf.

De locatie van deze bedrijfswoning is eveneens ideaal, met op korte afstand toegang tot belangrijke verbindingswegen, zoals de A67 (Antwerpen-Venlo), N284 (Reusel-Hapert) en N397 (Eersel-Valkenswaard).

De vrijstaande bedrijfswoning is goed onderhouden en biedt royale leefruimtes. Daarnaast biedt de woning een bijgebouw met eindeloze mogelijkheden. Of u nu een kantoor aan huis wilt creëren, een atelier of een werkplaats, de ruimte kunt u zelf indelen.

U betreedt de woning via de entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en toiletruimte. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer, het eetgedeelte en de aan de achterzijde gelegen keuken. Aan de keukentafel heeft u uitzicht op de ruime groene tuin. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken. Verder bevindt zich op de begane grond nog een slaapkamer en moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel en een inloopdouche.

Vanuit de overloop op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. In één van de slaapkamers bevinden zich de witgoedaansluitingen. Momenteel is deze slaapkamer ook ingericht als wasruimte. Via een vlizotrap bereikt u de bergzolder.

Met een groot perceel omringd door groen heeft u alle ruimte om te genieten van het buitenleven, van tuinieren tot ontspannen in de zon.

Voor de bouw van de 850 m² bedrijfsruimte heeft de gemeente Eersel middels positief principe besluit een aantal voorwaarden gesteld. De makelaar vertelt u hier graag meer over.

Bijzonderheden
– Vrijstaande, goed onderhouden bedrijfswoning en industriegrond met mogelijkheid tot bouwen van een bedrijfsruimte van ca.
850 m²;
– Een ruim perceel van 8.323 m², waarvan ca. 7.180 m² een bedrijfsbestemming heeft (cat. 2 tot en met 3.2);
– De CV-combiketel is geplaatst in 1998 en betreft het merk Nefit;
– Verwarming geschiedt door middel van radiatoren en vloerverwarming in de woonkamer, keuken en badkamer.

Locatie
De bedrijfswoning met industriegrond is gelegen op bedrijventerrein de Ganzestaartsedijk te Duizel. Belangrijke verbindingswegen, zoals de A67, N284 en N397 bereikt u al binnen vijf autominuten. Deze bedrijfswoning staat in een landelijke omgeving. Namelijk een paar honderd meter buiten de bebouwde kom van het Noord-Brabantse dorpje Duizel.

Kenmerken

Adres
Ganzestaartsedijk 17
Postcode
5525 KC
Plaats
Duizel
Land
Nederland
Prijs
Vraagprijs: € 1.395.000,- kosten koper
Prijs
Huurprijs: € 0,-

Overdracht

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1998

Oppervlakten

Perceel
8.323 m2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
850 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2
Zoekservice