Oirschot – Bestseweg 36

TE HUUR
Deze winkelruimte is gelegen aan de doorgaande weg van Best naar Oirschot op een herkenbare locatie met maar liefst vier parkeerplaatsen. Het gebied wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door een combinatie van wonen en werken. Al met al een unieke locatie voor een goed lopende winkelruimte met veel langsrijdende auto’s iedere dag.

Object
De winkelruimte bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw en is opgetrokken uit steen (spouw) en het pannendak is onderschoten met geïsoleerde dakplaten. De begane grondvloer is uitgevoerd in beton. De kozijnen zijn van hardhout met dubbele beglazing. De winkelruimte is voorzien van verwarming welke geschiedt door middel van airco (warmen en koelen, vervangen in 2022) en is bekabeld voor internet en televisie. Het geheel is voorzien van een breed front van ca. 17 meter.

Via een gang zijn de overige ruimtes te bereiken. Als eerste benoemen we het kantoor waar zich tevens een wastafelcombinatie bevindt. De verwarming geschiedt hier door middel van radiatoren. Ook deze ruimte is bekabeld voor internet en televisie. De behandelkamer verkrijgt natuurlijke lichtinval door middel van twee lichtkoepels en ook hier is een wastafelcombinatie aanwezig. De pedicurekamer verkrijgt natuurlijke lichtinval door middel van één lichtkoepel en ook hier treft u een wastafelcombinatie aan. Deze ruimte is voorzien van airco’s.

De toiletruimte is voorzien een invalidetoilet en een wastafel. De kitchenette is ingericht met een keukenblok en lichtinval wordt verkregen door middel van twee lichtkoepels. In de berg-/werkruimte treft u de standplaats van de cv-combiketel (2014) aan. Als laatste benoemen we het magazijn. Het magazijn is verwarmd door middel van een radiator. In het middenpad heeft u de beschikking over een opsteekzoldertje.

Parkeren
Er zijn vier parkeerplaatsen beschikbaar bij de winkelruimte.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar via brede wegen. Het snelwegennet is op ca. 2 km afstand gelegen en de openbare vervoervoorzieningen zijn goed bereikbaar. Er ligt een bushalte op geringe afstand.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 2.500,= per maand excl. btw
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/incl. btw.
Huurperiode: in overleg
Aanvaarding: in overleg
Voorschot elektra: € 350,= per maand excl. btw

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer
volgens de consumentenprijsindex reeks “alle huishoudens” (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Btw: De huur is met btw belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie
Het gebouw is gelegen aan de doorgaande weg van Best naar Oirschot op een herkenbare locatie. Het gebied wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door een combinatie van wonen en werken. De belendingen van het gebouw betreffen woningen en bedrijfsmatige objecten.

Kenmerken

Adres
Bestseweg 36
Postcode
5688 NP
Plaats
Oirschot
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Omschrijving
verbouwd in 2008 en 2014
Jaar
1978

Oppervlakten

Winkelruimte
247 m2
Winkelruimte in units vanaf
247 m2
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
113 m2
Winkelruimte frontbreedte
1.500 m
Winkelruimte horeca toegestaan
Nee
Winkelruimte bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Winkelruimte welstandsklasse
B1

Kaart

Street View

Zoekservice