Woning aankopen

Wij zorgen voor jouw droomhuis

Je hebt scherp in beeld wat voor huis je wilt hebben. En waar dat zou moeten staan. Maar het aanbod is dun. En die keer dat je dacht hét droomhuis te hebben gevonden, bleek je nét te laat te zijn. Hoe frustrerend! Herkenbaar? Dan is het hoog tijd om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Met een aankoopmakelaar zit je op de eerste rij. Zeker met Van den Berk & Kerkhof. Wij zijn één van de grotere kantoren in deze regio. We werken hier al meer dan vijftig jaar. Kennen iedere vierkante meter. En zijn vaak als een van de eerste op de hoogte van wat er aan woningen en bouwgrond vrij komt.

Een aankoopmakelaar geeft bovendien rust. Wij nemen veel werk uit handen. Het zoeken, het regelen, het onderhandelen, enz. Wij doen dat. Maar: wel altijd samen met jou. Wij houden je continu op de hoogte. Op de achtergrond kun je alles op de voet volgen. Zo kun je 24/7 inloggen op ons intranet.

Toe aan een aankoopmakelaar?

Bel of mail ons gewoon. Geheel vrijblijvend. Want misschien zit er nu, op dit moment, al wel een woning aan te komen die past bij jouw wensen!

Zoekservice