Woning taxatie

Weet wat je woning waard is!

Als je eenmaal hebt besloten om te gaan verkopen, sta je voor een lastige keuze: welke prijs vraag ik voor mijn woning? Vraag je te weinig, dan snijd je jezelf in de vingers. Vraag je te veel, dan prijs je jezelf uit de markt. Wat is reëel? Wat is haalbaar? Een verkoopindicatieadvies of taxatierapport helpt je om de verkoopprijs te bepalen.

Het verschil tussen een taxatierapport en een verkoopindicatieadvies

Bij een verkoopindicatieadvies geven we advies over de vraagprijs en de laatprijs van een woning, informeren over de marktomstandigheden en de te hanteren verkoopstrategie. Maar soms heb je aan een verkoopindicatieprijs alleen niet genoeg, bijvoorbeeld als je een hypotheek aan gaat vragen. De bank verlangt dan een officieel taxatierapport. Dat is een uitgebreider document dat bovendien door een onafhankelijk instituut moet worden gevalideerd.

Vaak volstaat een verkoopindicatieadvies

Bij Van den Berk & Kerkhof werken erkende taxateurs. Zij werken al jaren bij ons en kennen het gebied als professional, maar wonen er ook zelf. Ze zijn op de hoogte van de ontwikkelingen en perspectieven in het gebied en zijn je ook graag van dienst bij het bepalen van de waarde van jouw woning.

Interesse?

Bel of mail ons gewoon. Geheel vrijblijvend. Dan plannen we gelijk een afspraak voor een taxatie of verkoopindicatieadvies.