Schaijk – Palmstraat 1b

Te huur
Op een zeer strategische locatie nabij diverse uitvalswegen ligt dit kantoor aan Palmstraat 1b te Schaijk. Bent u op zoek naar een prima locatie om uw bedrijf te vestigen? Dan bent u hier aan het goede adres.

Het object is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een dienstverlener (een accountant of een advocaat). Bij het object is voldoende parkeergelegenheid voor het personeel, maar ook voor de bezoekers.

Eenmaal in het gebouw betreedt u deze via een centrale entree inclusief toilet. Bij binnenkomst aan de linkerzijde bevindt zich een kantoorruimte van ca. 38 m² en aan de rechterzijde een kantoorruimte van ca. 60 m². Deze ruimtes zijn in zijn geheel te huren, maar in overleg ook apart van elkaar.

Het object wordt casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd. In overleg met de verhuurder wordt de uiteindelijke opleverstaat bepaald.

Het object is aangesloten op voorzieningen zoals water, elektra, riolering en het glasvezelnetwerk.

Bijzonderheden
– Verwarming en koeling geschiedt geheel elektrisch.
– Oplevering en inrichting in onderling overleg.

Huurprijs & -condities
– Huurprijs: € 750,- exclusief BTW per maand voor het geheel, € 450,- exclusief BTW voor de grote kantoorruimte en € 300,-
exclusief BTW voor de kleinere kantoorruimte
– Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/incl. btw.
– Huurperiode: minimaal 2 jaar
– Aanvaarding: in overleg / per direct

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Btw: De huur is met btw belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie
Het object is gelegen nabij de doorgaande weg N324 en heeft daardoor een goede uitvalsbasis. De A50 en A59 is tevens goed en snel bereikbaar. Het centrum van Schaijk en Heesch zijn beiden binnen enkele autominuten te bereiken. Voor Oss moet u iets langer rijden, maar ook dit is nog nabij het object gelegen. Daarnaast is er rondom het object veel groen te vinden.

Kenmerken

Adres
Palmstraat 1b
Postcode
5374 PC
Plaats
Schaijk
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Ja

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Jaar
1980

Oppervlakten

Perceel
9.670 m2
Kantoorruimte voorzieningen
Toilet
Kantoorruimte
98 m2
Kantoorruimte in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice