Bedrijven taxatie

Weet wat je onroerend goed waard is

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je als ondernemer je onroerend goed wilt laten taxeren. Dat kan een bedrijfsoverdracht of herbestemming zijn, dat kan een fiscale reden hebben, maar dat kan ook zijn dat je een bedrijf wilt aankopen of verkopen. Wat de reden ook is: als je wilt laten taxeren, doe je dat als ondernemer door een partij die volledig thuis is in bedrijfsonroerendgoed én met de juiste certificering.

Als Van den Berk & Kerkhof zijn we al meer dan vijftig jaar actief in de makelaardij en het taxeren. Ongeacht of dat gaat om een winkel, kantoorpand, bedrijfshal of moderne fabriek, wij hebben alle expertise en ruime ervaring in huis om tot een gefundeerde taxatie te komen. Het werkgebied van onze experts ligt daarbij met name in het zuiden van het land, in de dorpen en de periferie van steden.

Als je een pand, hal of fabriek gaat aankopen, verkopen, huren of verhuren, wil je dat vol vertrouwen doen. Wij taxeren met beproefde methodes, waarbij we verder kijken dan alleen naar de ‘stenen’. Er zijn zo veel meer factoren die de waarde van bedrijfsonroerendgoed bepalen. Wij nemen die mee. Dat doen we met onze specialisten in bedrijfsonroerendgoed. Snel, gespecialiseerd, gedreven en betrokken bij jouw plannen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je een bedrijfspand laten taxeren? Bel of mail ons. Dat is geheel vrijblijvend. We vertellen je graag wat wij daarin als makelaar en taxateur voor je kunnen betekenen.