Helmond – Varenschut 7

TE HUUR
Deze goed zichtbare showroom met kantoor is multi- inzetbaar voor de diverse wensen van uw bedrijf. Gelegen aan de regionaal goed bekende autoboulevard van Helmond.

Bedrijfspand wordt tevens te koop aangeboden. Prijs op aanvraag. Voor meer informatie de makelaar.

Het complex is opgebouwd uit een showroom met veel natuurlijk licht, een ondersteunende kantoorruimte en spreekkamers, twee werkplaatsen, opslagruimte met verdiepingsvloer, kantine en meer dan voldoende parkeerplaatsen. Aan de voorzijde van het pand betreft het een gezamenlijk terrein

Het complex is voorzien van een energielabel A+ en daarmee opgewassen tegen de toekomst. Het geheel is geïsoleerd en voorzien van led verlichting, welke in 2021 zijn vervangen.

Op deze locatie zijn bedrijven in de categorie 2 en 3 toegestaan. Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de bijlage.

Voorzieningen van het gehuurde:
– Diverse overheaddeuren;
– Heater;
– 3 x 80 Ampere;
– Led verlichting;
– Betonvloer;
– Mechanische ventilatie;
– Kantine;
– Toiletruimtes;
– Kleedkamers.
– Kantoorruimtes zijn voorzien van nieuwe airconditioning (ook
verwarmen)

Opleveringsniveau in overleg met de verhuurder.

Locatie
De bedrijfsruimte is gelegen op een absolute zichtlocatie aan de Autoboulevard van Helmond. De Autoboulevard is gelegen op bedrijventerrein De Weijer. Het moderne bedrijventerrein is gesitueerd tussen Bedrijventerrein Zuid Oost Brabant (BZOB) en bedrijventerrein Hoogeind. De Varenschut sluit aan de Noordzijde direct aan op de hoofd ontsluitingswegen van Helmond en aan de zuidzijde aan de wegen richting de A67.

Huurprijs & -condities
– Huurprijs € 11.000,- per maand
– Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur incl. btw
– Huurperiode: minimaal 2 jaar
– Aanvaarding: in overleg

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Btw: De huur is met BTW belast; indien huurder niet aan “90%- criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Adres
Varenschut 7
Postcode
5705 DK
Plaats
Helmond
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Ja

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1999

Oppervlakten

Perceel
6.086 m2
Kantoorruimte verdiepingen
2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
2.875 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
86 m2
Bedrijfsruimte terrein
2.800 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice