Horst – Fabrieksstraat 8d

Het betreft een functionele bedrijfsruimte in een bedrijfsverzamelgebouw op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Hoogveld te Horst.

Object
Het object maakt deel uit van een bedrijvenverzamelgebouw. Het is gebouwd in 1960 en recentelijk grondig gerenoveerd. Betreft een staalconstructie met zadeldak. De zijwanden zijn opgetrokken uit baksteen (spouw) en gesaust. De vloer betreft een betonvloer. Het buitenterrein is verhard met klinkers. In de bedrijfsruimte zijn tevens een kantoor en toilet gevestigd.

Parkeren
Voor de bedrijfsruimte zijn drie parkeerplaatsen. Verder zijn er ruim voldoende openbare parkeerplaatsen.

Locatie
Het pand is gelegen op bedrijventerrein Hoogveld op ca. 1 kilometer van de A73. Dit bedrijventerrein is ca. 58 ha groot en wordt gekenmerkt door vestigingen van bedrijven in het MKB-segment. Een aantal belangrijke partijen zijn: John Deere, Merken B.V., Verstraaten Group, Maurice Kassenbouw en Driessen Groep.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd en in de huidige staat (leeg en ontruimd) opgeleverd. Het object is zelfstandig aangesloten op voorzieningen zoals water, elektra, aardgas en riolering.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 25.000,= per jaar exclusief BTW
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/incl. BTW
Huurperiode: minimaal twee jaar
Aanvaarding: in overleg

Huurindexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex “alle huishoudens” (2015 = 100), dan wel meeste recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

BTW: de huur is met BTW belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogt, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kadastrale informatie
Gemeente Horst sectie C nummer 3970 gedeeltelijk oppervlakte ca. 500 m²
Bron: Kadaster

Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Werkgelegenheidsgebieden I” van de gemeente Horst aan de Maas en heeft daarin de bestemming “Bedrijventerrein”. Op deze locatie zijn bedrijven van categorie 3.1 tot en met 3.2 toegestaan.
Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 10 september 2013 en is nadien in werking getreden.
Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de bijlagen.
Bron: ruimtelijkeplannen.nl

Kenmerken

Adres
Fabrieksstraat 8d
Postcode
5961 PK
Plaats
Horst
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1960

Oppervlakten

Perceel
500 m2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
500 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice