Boekel – Mutshoek 3

In het buitengebied van Boekel ligt deze vrijstaande bedrijfswoning (134 m²) met vier bedrijfsruimtes, waarvan hal één 747 m² groot, hal twee 606 m², hal drie 531 m² en hal vier 301 m², gelegen op een zeer ruim perceel van 12.779 m². De bedrijfsruimten liggen in het buitengebied op een ruim perceel met vele groenmogelijkheden. De bedrijfsruimten zijn multifunctioneel te gebruiken en zijn goed bereikbaar door de nabijheid van de rondweg (N605). Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor.

De ruime bedrijfsruimten (in totaal ca. 2.185 m² vvo) zijn voorzien van verlichting, vlakke betonvloeren en toegangsdeuren. Enkele bedrijfsruimten zijn verhuurd; informeer voor meer informatie. Het object is voorzien van de bestemming categorie 1 + 2, agrarisch & groen.

De diverse bedrijfsruimten behorende bij Mutshoek 3A betreffen grote bedrijfshallen. Daarnaast zijn er enkele kantoren in sommige bedrijfsruimten gelegen en is er een kantine en enkele toiletgroep aanwezig. Enkele hallen zijn ook voorzien van entresolvloeren voor extra opslagruimte. De bedrijfsruimte behorende bij Mutshoek 3 betreft tevens een grote bedrijfshal. Ook hier is via een vaste trap een entresol te bereiken.

Via de ruime entree/hal betreedt u de woning. In deze hal bevinden zich de meterkast, de garderobe en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkeuken. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In deze keuken is voldoende ruimte om een grote eettafel te plaatsen.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer, welke ook goed gebruikt zou kunnen worden als woonkamer of werkkamer. Via de diverse ramen is er voldoende natuurlijke lichtinval aanwezig.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een bijkeuken en een slaapkamer. Ook deze slaapkamer kan gebruikt worden als werkkamer of speelruimte. In de bijkeuken bevindt zich de separate toiletruimte, maar ook de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Tevens zijn hier twee vaste kasten gesitueerd. Als laatste benoemen we op de begane grond de inpandige berging. Deze berging is tevens via twee loopdeuren te bereiken en in deze berging zijn twee vaste kasten gelegen.

Via een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. Vanuit de overloop zijn vier slaapkamers te betreden. Alle slaapkamers verkrijgen natuurlijke lichtinval door middel van de raampartijen. De badkamer is ingericht met een toilet en een wastafel.

Locatie
In het buitengebied van Boekel ligt deze vrijstaande bedrijfswoning met vier bedrijfsruimtes. Binnen enkele autominuten zijn de dagelijkse voorzieningen te bereiken, evenals dat het goede bereikbaarheid betreft. Tevens zijn de diverse uitvalswegen binnen een handomdraai te vinden.

Kenmerken

Adres
Mutshoek 3
Postcode
5427 EV
Plaats
Boekel
Land
Nederland
Prijs
Vraagprijs: € 975.000,- kosten koper
Prijs
Huurprijs: € 0,-

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1961

Oppervlakten

Perceel
12.779 m2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
2.185 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice