Asten – Van Kuppenveldweg 4

TE HUUR
Wie wil nu niet zijn bedrijf in deze representatieve bedrijfsruimte vestigen? Deze bedrijfsruimte is voor een unieke kans! Deze bedrijfsruimte maakt deel uit van een groter geheel, maar heeft toch een eigen adres en eigen entree.

Object
De bedrijfsruimte is gebouwd in 2007 en is opgetrokken uit een stalen spantenconstructie met een plat dak. In de bedrijfsruimte is een gevlinderde betonvloer met vloerverwarming aanwezig (eigen segment). De zijwand zijn van geïsoleerde staalplaten en het dak is van stalen platen met isolatiepakket en daarboven bitumen.

Indeling:
– werkplaats voorzien van een glazen voorpui, elektrisch bedienbare overheaddeur en afzonderlijke loopdeur, toilet;
– kantoorruimte met daarboven verdiepingsvloer;
– vrije hoogte ca. 6 m;
– mogelijkheid tot het verder uitbreiden van de verdiepingsvloer;
– eigen parkeerplaats (doorgang voor fietsen naar woning eigenaar moet gewaarborgd blijven;
– verbruik gas, water en elektra via tussenmeters. Indien eigen aansluitingen noodzakelijk zijn vanwege verbruik zijn de kosten voor huurder.

Parkeren
De bedrijfsruimte is gelegen als laatste object aan een doodlopende straat. Naast de bedrijfsruimte kan geparkeerd worden. Buitenopslag is niet toegestaan.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd en in de huidige staat (leeg en ontruimd) opgeleverd. Verder beschikt de bedrijfsruimte over de volgende voorzieningen:
– diverse stroomaansluitingen;
– persluchtleiding;
– goede LED verlichting.

Huurprijs & -condities
– Huurprijs: € 1.000,= per maand
– Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
– Huurperiode: minimaal twee jaar
– Aanvaarding: in overleg

Huurindexering
Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Btw
De huur is met BTW belast; indien huurder niet aan “90%- criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie
De bedrijfsruimte is gelegen op een kleinschalig industrieterrein ten zuiden van Asten. De bedrijfsruimte is gelegen als laatste object aan een doodlopende straat, waardoor er alleen bestemmingsverkeer aanwezig is.

Kenmerken

Adres
Van Kuppenveldweg 4
Postcode
5721 TB
Plaats
Asten
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Ja

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
2007

Oppervlakten

Perceel
200 m2
Kantoorruimte verdiepingen
1
Bedrijfsruimte bedrijfshal
180 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
20 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice