Escharen – Hondsdijk 1

TE HUUR
Deze degelijke veelzijdige bedrijfsruimte is dankzij de vele mogelijkheden voor opslag, met een hoogte van ruim 8 meter, een keurige toevoeging voor uw bedrijf. Met behulp van de twee elektrisch bedienbare overheaddeuren (ca. 7 meter hoog) is laden en lossen in een mum van tijd geregeld.

De bedrijfsruimte is niet geïsoleerd maar wel voorzien van verlichting en elektra welke bij de huurprijs zijn inbegrepen. Daarnaast beschikt de bedrijfsruimte over een betonvloer waarop zware belasting mogelijk is. De huurder heeft ten alle tijden toegang tot de bedrijfsruimte.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: €50,- per m² per jaar excl. btw.
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/incl. btw.
Huurperiode: in overleg.
Aanvaarding: in overleg.

Huurindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks “alle huishoudens” (2015 = 100), dan wel meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek.

Btw
De huur is met btw belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overgekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie
De bedrijfsruimte is gelegen op een prima locatie in het buitengebied van Escharen. Via de omliggende provinciale wegen kunt u gemakkelijk Grave, Zeeland en Schaijk bereiken. Vrachtverkeer kan het object eenvoudig bereiken dankzij de brede toegangswegen.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied Grave, geconsolideerd” van de gemeente Land van Cuijk en heeft daarin de bestemming “Bedrijf”.

Voor een uitgebreide beschrijving van de bestemming verwijzen wij u naar de verhuurbrochure.

Kenmerken

Adres
Hondsdijk 1
Postcode
5364 NL
Plaats
Escharen
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Ja

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Bedrijfsruimte bedrijfshal
800 m2

Kaart

Street View

Zoekservice