Veghel – Den Dubbelen 1

TE HUUR
Bent u op zoek naar de perfecte bedrijfsruimte om uw bedrijfsactiviteiten uit te voeren? Zoek niet verder! Wij presenteren u met trots deze bedrijfsruimte met kantoorruimte en zeer ruim buitenterrein, gelegen aan Den Dubbelen 1 te Veghel. Deze unieke locatie biedt alles wat u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien. Ook ideaal geschikt ten behoeve van een bedrijf gerelateerd aan de automotive.
Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging.

Locatie
Deze bedrijfsruimte (ca. 1.600 m² verhard buitenterrein + ca. 200 m² kantoor-/bedrijfsruimte) is gelegen in Veghel nabij de afrit van de snelweg A50. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en nabijgelegen voorzieningen zoals restaurants en winkels zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Daarnaast staat het gebied bekend om zijn ruime bedrijvigheid en uitstekende bereikbaarheid. Door de ligging en het buitenterrein heeft het object een zeer hoge attentiewaarde.

Object
Het object is opgetrokken uit metselwerk en het object heeft een zadeldak welke met pannen gedekt is. De vloer van de bedrijfsruimte is uitgevoerd in beton en de kantoorruimte heeft een tegelvloer. Via een overheaddeur is de garage te bereiken. Het buitenterrein is gedeeltelijk verhard en gedeeltelijk voorzien van kiezelstenen welke ideaal is voor opslag en/of stalling.

Parkeren
Parkeren is mogelijk aan de voorzijde van het object of aan de openbare weg.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd en in de huidige staat (leeg en ontruimd) opgeleverd, inclusief:
– toiletruimte;
– overheaddeur;
– vlakke betonvloer.
Het object is aangesloten op voorzieningen als water, elektra, aardgas en riolering.

Oppervlakten
– bedrijfsruimte ca. 1.700 m² vvo, waarvan ca. 1.600 m² verhard buitenterrein is
– kantoorruimte ca. 104 m² vvo

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 2.750,= per maand excl. btw
Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur/incl. btw.
Huurperiode: in overleg.
Aanvaarding: per direct

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Btw: De huur is met BTW belast; indien huurder niet aan “90%- criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Adres
Den Dubbelen 1
Postcode
5466 RL
Plaats
Veghel
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Ja

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1935

Oppervlakten

Perceel
1.804 m2
Kantoorruimte verdiepingen
1
Bedrijfsruimte bedrijfshal
1.700 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
104 m2
Bedrijfsruimte terrein
1.600 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice