Elsendorp – Zeelandsedijk 68

BEDRIJFSLOCATIE bestaande uit een halfvrijstaande bedrijfswoning met bedrijfsloods en kantoorruimte (totaal 300 m²!).
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de provinciale weg N277. Ideale combinatie van wonen en werken aan huis. Het woonhuis beschikt over 3 slaapkamers. Ruime privacy biedende achtertuin met tuinhuis en prieeltjes.

Woonoppervlakte 125 m²
Bedrijfsloods met kantoorruimte 300 m²
Perceeloppervlakte 2.050 m²
Inhoud 455 m³
Kamers 7
Slaapkamers 3
Bouwjaar 1927
Geheel gerenoveerd in 1989
Bouwjaar CV ketel ca. 2009

De woning beschikt op de begane grond over een entree met ruime hal voorzien van parketvloer, granol afgewerkte wanden en een stucwerk plafond, meterkast, inbouw trapkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal komt u in de woonkamer, deze is voorzien van een houtkachel en dubbele openslaande tuindeuren welke toegang geven tot de achtertuin.
De wanden zijn afgewerkt met granol/ schoonmetselwerk, het plafond is gespoten en de vloer is belegd met een eikenhouten vloer met vloerverwarming.

Vanuit de woonkamer en de hal is de leefkeuken bereikbaar. Deze heeft een keukenuitrusting in lengte opstelling bestaande uit onder- en bovenkastjes, een kunststof werkblad, betegelde achterwand, rvs spoelbak, 4-pits gaskookplaat met rvs afzuigkap, koelkast en een oven. De keuken is voorzien van een lichtkleurige tegelvloer met vloerverwarming. Door de raampartijen is er voldoende lichtinval. De bijkeuken is via de keuken bereikbaar. De bijkeuken is eveneens voorzien van een lichtkleurige tegelvloer met vloerverwarming en de wanden zijn gedeeltelijk betegeld. Er is een gootsteen aanwezig, evenals de aansluitingen voor het witgoed, de opstelling van de Nefit Smartline cv ketel en bevindt zich hier de half betegelde toiletruimte met een duoblok.

De overloop op de 1e verdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en middels een luik is een bergzolder
bereikbaar. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaat/parketvloer, deels stucwerk en kunststof schroten en een kunststof schrotenplafond. Nette geheel betegelde badkamer in lichte kleurstelling is voorzien van douche, ligbad, wastafel en duoblok. De badkamer geniet veel daglicht door het raam.

De bedrijfsloods van ca. 300 m² (15 x 30m) is in 2002 opgetrokken met stalen spanten en een betonnen vloer. Het dak is voorzien van dakplaten. De loods is toegankelijk middels twee roldeuren en een aparte loopdeur. Voor verwarming is een heater aanwezig. Vanaf de straatzijde biedt een brede schuifpoort toegang tot het terrein. In het bijgebouw bevinden zich een tweetal kantoor/vergaderruimtes, een keuken ruimte, toiletruimte met duoblok en een badkamer met douche en wastafel. Tevens een trapopgang naar de ruime zolder van ruim 75 m2.

Het buitenterrein bestaat uit een geasfalteerde, brede oprit en een siertuin nabij de woning. Voor de loods is het terrein verhard met bestrating. Zowel aan de zijkant en achterzijde is volwassen beplanting aanwezig.

Vanaf de straatzijde biedt een brede schuifpoort toegang tot het terrein. In bedrijfshal bevinden zich een tweetal kantoor/vergaderruimtes, een keuken ruimte, toiletruimte met duoblok en een badkamer met douche en wastafel. Tevens een trapopgang naar de ruime zolder van ruim 75 m².

Het buitenterrein bestaat uit een geasfalteerde, brede oprit en een siertuin nabij de woning. Voor de loods is het terrein verhard met betonklinkers. Het erf is aangekleed met diverse bosschages en erfbeplanting.

De locatie heeft de enkelbestemming Bedrijf met een specifieke functieaanduiding. De toegewezen functie betreft een hoveniersbedrijf. Inmiddels is er een voorontwerp bestemmingsplan gepubliceerd waarin de locatie de bestemming Bedrijf – agrarisch aanverwant heeft gekregen. Daarnaast biedt het bestemmingsplan mogelijkheden tot vestiging van andersoortige bedrijven. Uiteraard zijn hier grenzen aan en zal dit ter beoordeling voorgelegd moeten worden aan de gemeente. Middels een principeverzoek kan de koper hiertoe duidelijkheid verkrijgen.

Kenmerken

Adres
Zeelandsedijk 68
Postcode
5424 TL
Plaats
Elsendorp
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1927

Oppervlakten

Perceel
2.050 m2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
352 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice