Wonen

Profiteer van onze actieve aanpak

In Wonen kunnen we je op alle fronten vooruit helpen. Ga je kopen of verkopen? Een appartement, tussenwoning, vrijstaande woning of woonboerderij? Heb je interesse om landelijk te gaan wonen? Wil je je huidige woning verhuren? Of heb je een taxatierapport van je woning nodig?
Bij Van den Berk & Kerkhof werken specialisten die actief en betrokken met je meedenken!

Aankopen

Je hebben scherp in beeld wat voor huis je wilt hebben. En waar dat zou moeten staan. Maar het aanbod is dun. En die keer dat je meenden je droomhuis te hebben gevonden, bleek je nét te laat te zijn. Hoe frustrerend! Herkenbaar? Dan is het hoog tijd om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Verkopen

Het verkopen van je woning is veel meer dan het verkopen van vierkante en kubieke meters. In die woning zit een deel van je leven. Daar zitten emoties, prachtige verhalen en tal van herinneringen. Maar juist dát maakt ons werk zo mooi: het feit dat een woning een leven had en ook weer voor zich heeft!

Verhuren

Je gaat je woning verhuren. Dat doe je omdat je zelf ergens anders gaat wonen. Dat kan een fijne reden hebben, ook een minder plezierige. De praktijk leert dat veel mensen het verhuren van hun woning onderschatten. Juridisch komt er veel meer bij kijken dan je verwacht. Een makelaar als Van den Berk & Kerkhof kan je helpen.

Taxatie

Als je eenmaal hebt besloten om te gaan verkopen, sta je voor een lastige keuze: welke prijs vraag je voor de woning? Vraag je te weinig, dan snijd je jezelf in de vingers. Vraag je te veel, dan prijs je jezelf uit de markt. Wat is reëel? Wat is haalbaar? Een verkoopindicatie advies of taxatierapport helpt je om de verkoopprijs te bepalen.

Landelijk wonen

Je wilt weg uit de stad of weg uit het drukke centrum. Daar heb je het jaren prima naar je zin gehad, maar nu is het tijd om die droom uit te laten komen: écht vrij wonen. Dat je ’s morgen opstaat, de gordijnen opentrekt en het bos ziet, het weiland, het groen, de ruimte. Met John Strik hebben we een specialist in huis als het gaat om landelijk wonen in deze regio.

Recent aanbod

Meer informatie

Beschikbaar

Bergeijk – Prinses Marijkestraat 35

Woonhuis € 480.000,- k.k. Prinses Marijkestraat 35 5571 GL Bergeijk

Meer informatie

Beschikbaar

Sint-Oedenrode – Wolfswinkel 2a

Woonhuis € 700.000,- k.k. Wolfswinkel 2a 5491 PP Sint-Oedenrode

Meer informatie

Beschikbaar

Bergeijk – Elsenhof 42

Appartement € 495.000,- k.k. Elsenhof 42 5571 LA Bergeijk

Meer informatie

Beschikbaar

Boekel – Bovenstehuis 26

Woonhuis € 850.000,- k.k. Bovenstehuis 26 5427 RM Boekel

Meer informatie

Onder bod

Mariahout – Zonnedauw 5

Woonhuis € 345.000,- k.k. Zonnedauw 5 5738 CT Mariahout

Meer informatie

Beschikbaar

Best – Pater L.A. Bleysstraat 4

Woonhuis € 465.000,- k.k. Pater L.A. Bleysstraat 4 5684 TR Best

Meer informatie

Beschikbaar

Venhorst – Voskuilenweg 10b

Woonhuis € 795.000,- k.k. Voskuilenweg 10b 5428 NV Venhorst

Meer informatie

Beschikbaar

Aarle-Rixtel – Pastoor van den Heuvelstraat 15

Woonhuis € 379.000,- k.k. Pastoor van den Heuvelstraat 15 5735 GD Aarle-Rixtel

Meer informatie

Beschikbaar

Helmond – Cortenbachstraat 130

Appartement € 275.000,- k.k. Cortenbachstraat 130 5707 TJ Helmond

Huurovereenkomst van tijdelijke aard afgeschaft

Door de Eerste Kamer is op 14 november 2023 het initiatiefwetsvoorstel ‘Wet vaste huurcontracten’ aangenomen. Met deze nieuwe wet worden de meeste tijdelijke huurovereenkomsten afgeschaft. De Tweede kamer heeft eerder […]

FEESTELIJKE BIJEENKOMST EKERSCHOT – woensdag 29 maart

Het is feest in Oirschot! De bouw is inmiddels gestart en dat wordt gevierd! Op woensdag 29 maart ben je van harte welkom op de bouwplaats (gelegen tussen de Oude […]

Meer keuze voor kopers op woningmarkt

Het groeiende woningaanbod biedt woningkopers meer keuze en kansen tegen licht gedaalde prijzen. Daarmee komt de koopwoningmarkt in wat rustiger vaarwater. Dit blijkt uit de NVM-woningmarktcijfers en analyse van NVM-dochter […]

Trantert 47 – Overloon

Geschreven op 7 april 2021 – Prima makelaar die zijn afspraken nakomt. We hebben deze makelaar gehad voor de aan- en verkoop van onze huizen. In beide gevallen erg professioneel en niet opdringerig. Wij waren er erg tevreden over.

Met succes verkocht! 10

Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10
Lokale marktkennis 10 Service en begeleiding 10
Bekijk ons op funda
Zoekservice