Wonen

Profiteer van onze actieve aanpak

In Wonen kunnen we je op alle fronten vooruit helpen. Ga je kopen of verkopen? Een appartement, tussenwoning, vrijstaande woning of woonboerderij? Wil je je huidige woning (tijdelijk) verhuren? Of heb je interesse om landelijk te gaan wonen? Bij Van den Berk & Kerkhof werken specialisten die actief en betrokken met je meedenken!

Aankopen

Je hebben scherp in beeld wat voor huis je wilt hebben. En waar dat zou moeten staan. Maar het aanbod is dun. En die keer dat je meenden je droomhuis te hebben gevonden, bleek je nét te laat te zijn. Hoe frustrerend! Herkenbaar? Dan is het hoog tijd om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Verkopen

Het verkopen van je woning is veel meer dan het verkopen van vierkante en kubieke meters. In die woning zit een deel van je leven. Daar zitten emoties, prachtige verhalen en tal van herinneringen. Maar juist dát maakt ons werk zo mooi: het feit dat een woning een leven had en ook weer voor zich heeft!

Verhuren

Je gaat je woning verhuren. Dat doe je omdat je zelf ergens anders gaat wonen. Dat kan een fijne reden hebben, ook een minder plezierige. De praktijk leert dat veel mensen het verhuren van hun woning onderschatten. Juridisch komt er veel meer bij kijken dan je verwacht. Een makelaar als Van den Berk & Kerkhof kan je helpen.

Taxatie

Als je eenmaal hebt besloten om te gaan verkopen, sta je voor een lastige keuze: welke prijs vraag je voor de woning? Vraag je te weinig, dan snijd je jezelf in de vingers. Vraag je te veel, dan prijs je jezelf uit de markt. Wat is reëel? Wat is haalbaar? Een verkoopindicatie advies of taxatierapport helpt je om de verkoopprijs te bepalen.

Landelijk wonen

Je wilt weg uit de stad of weg uit het drukke centrum. Daar heb je het jaren prima naar je zin gehad, maar nu is het tijd om die droom uit te laten komen: écht vrij wonen. Dat je ’s morgen opstaat, de gordijnen opentrekt en het bos ziet, het weiland, het groen, de ruimte. Met John Strik hebben we een specialist in huis als het gaat om landelijk wonen in deze regio.

Recent aanbod

Meer informatie

Beschikbaar

Best – De Schakel 27

Appartement € 1.250,- p/m De Schakel 27 5684 AW Best

Meer informatie

Beschikbaar

Velddriel – Wordenseweg 2

Woonhuis VERKOOP BIJ INSCHRIJVING Wordenseweg 2 5334 JB Velddriel

Meer informatie

Beschikbaar

Eindhoven – Wolvendijk 51

Woonhuis € 379.500,- k.k. Wolvendijk 51 5631 AD Eindhoven

Meer informatie

Beschikbaar

Heeze – Iras 54

Woonhuis € 385.000,- k.k. Iras 54 5591 SG Heeze

Meer informatie

Beschikbaar

Aarle-Rixtel – Peelstraat 10

Woonhuis € 315.000,- k.k. Peelstraat 10 5735 KN Aarle-Rixtel

Meer informatie

Beschikbaar

Aarle-Rixtel – Havenweg 2

Woonhuis € 595.000,- k.k. Havenweg 2 5735 SH Aarle-Rixtel

Meer informatie

Onder bod

Helmond – Gerard Davidstraat 3

Woonhuis € 285.000,- k.k. Gerard Davidstraat 3 5702 BV Helmond

Meer informatie

Beschikbaar

Gemert – Esdonk 45

Woonhuis € 625.000,- k.k. Esdonk 45 5421 PX Gemert

Meer informatie

Beschikbaar

Heeswijk-Dinther – Jan van den Boomstraat 5.

Woonhuis € 865.000,- k.k. Jan van den Boomstraat 5. 5473 VZ Heeswijk-Dinther

Meer keuze voor kopers op woningmarkt

Het groeiende woningaanbod biedt woningkopers meer keuze en kansen tegen licht gedaalde prijzen. Daarmee komt de koopwoningmarkt in wat rustiger vaarwater. Dit blijkt uit de NVM-woningmarktcijfers en analyse van NVM-dochter […]

5 veranderingen die je staan te wachten in 2023

In 2023 wijzigen een aantal belangrijke zaken in de vastgoedmarkt. Hieronder leest u de 5 belangrijkste wijzigingen. 1. Algemeen tarief overdrachtsbelasting naar 10,4% Het algemene tarief voor de overdrachtsbelasting is […]

BEST | Start voorinschrijving ‘De Akkers’ Fase 2

Heerlijk wonen in Best Nieuwbouwproject ‘De Akkers’ maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Aarlesche Erven in Best. Het tweede deelplan van ‘De Akkers’ bevindt zich ten westen van het eerste deelplan. […]

Trantert 47 – Overloon

Geschreven op 7 april 2021 – Prima makelaar die zijn afspraken nakomt. We hebben deze makelaar gehad voor de aan- en verkoop van onze huizen. In beide gevallen erg professioneel en niet opdringerig. Wij waren er erg tevreden over.

Met succes verkocht! 10

Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10
Lokale marktkennis 10 Service en begeleiding 10
Bekijk ons op funda
Zoekservice