Wonen

Profiteer van onze actieve aanpak

In Wonen kunnen we je op alle fronten vooruit helpen. Ga je kopen of verkopen? Een appartement, tussenwoning, vrijstaande woning of woonboerderij? Wil je je huidige woning (tijdelijk) verhuren? Of heb je interesse om landelijk te gaan wonen? Bij Van den Berk & Kerkhof werken specialisten die actief en betrokken met je meedenken!

Aankopen

Je hebben scherp in beeld wat voor huis je wilt hebben. En waar dat zou moeten staan. Maar het aanbod is dun. En die keer dat je meenden je droomhuis te hebben gevonden, bleek je nét te laat te zijn. Hoe frustrerend! Herkenbaar? Dan is het hoog tijd om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Verkopen

Het verkopen van je woning is veel meer dan het verkopen van vierkante en kubieke meters. In die woning zit een deel van je leven. Daar zitten emoties, prachtige verhalen en tal van herinneringen. Maar juist dát maakt ons werk zo mooi: het feit dat een woning een leven had en ook weer voor zich heeft!

Verhuren

Je gaat je woning verhuren. Dat doe je omdat je zelf ergens anders gaat wonen. Dat kan een fijne reden hebben, ook een minder plezierige. De praktijk leert dat veel mensen het verhuren van hun woning onderschatten. Juridisch komt er veel meer bij kijken dan je verwacht. Een makelaar als Van den Berk & Kerkhof kan je helpen.

Taxatie

Als je eenmaal hebt besloten om te gaan verkopen, sta je voor een lastige keuze: welke prijs vraag je voor de woning? Vraag je te weinig, dan snijd je jezelf in de vingers. Vraag je te veel, dan prijs je jezelf uit de markt. Wat is reëel? Wat is haalbaar? Een verkoopindicatie advies of taxatierapport helpt je om de verkoopprijs te bepalen.

Landelijk wonen

Je wilt weg uit de stad of weg uit het drukke centrum. Daar heb je het jaren prima naar je zin gehad, maar nu is het tijd om die droom uit te laten komen: écht vrij wonen. Dat je ’s morgen opstaat, de gordijnen opentrekt en het bos ziet, het weiland, het groen, de ruimte. Met John Strik hebben we een specialist in huis als het gaat om landelijk wonen in deze regio.

Recent aanbod

Meer informatie

Beschikbaar

Oirschot – Leeuwerikstraat 2

Woonhuis € 825.000,- k.k. Leeuwerikstraat 2 5688 KA Oirschot

Meer informatie

Beschikbaar

Lieshout – Hertog Janstraat 4

Woonhuis € 325.000,- k.k. Hertog Janstraat 4 5737 CT Lieshout

Meer informatie

Beschikbaar

Aarle-Rixtel – Lieshoutseweg 75

Woonhuis € 445.000,- k.k. Lieshoutseweg 75 5735 BC Aarle-Rixtel

Meer informatie

Beschikbaar

Aarle-Rixtel – Goossensstraat 14

Woonhuis € 425.000,- k.k. Goossensstraat 14 5735 CJ Aarle-Rixtel

Meer informatie

Beschikbaar

Helmond – Gulperplantsoen 26

Woonhuis € 250.000,- k.k. Gulperplantsoen 26 5704 NH Helmond

Meer informatie

Beschikbaar

Best – Europaplein 4

Woonhuis € 500.000,- k.k. Europaplein 4 5684 ZC Best

Meer informatie

Beschikbaar

Heeswijk-Dinther – Hoofdstraat 101

Woonhuis € 800.000,- k.k. Hoofdstraat 101 5473 AP Heeswijk-Dinther

Meer informatie

Beschikbaar

Best – Jachtheuvel 24

Woonhuis € 375.000,- k.k. Jachtheuvel 24 5685 AW Best

Meer informatie

Beschikbaar

Gemert – President Gerartsstraat 19

Woonhuis € 500.000,- k.k. President Gerartsstraat 19 5421 HX Gemert

Ongekend sterke ontwikkeling markt recreatiewoningen

Ongekend sterke ontwikkeling markt recreatiewoningen

Start verkoop Dorps Dijkstraten!

Het is zo ver, Dorps Dijkstraten is vanaf nu in de verkoop! Zie jij jezelf ook al wonen in dit mooie project in Dijkstraten? Bekijk dan snel de website (www.dorpsdijkstraten.nl) […]

Verkoop Dorps Dijkstraten te Best bijna van start!

Van vrijdag 30 april 12.00 tot en met zondag 9 mei 23.59 kun je jezelf middels het inschrijfformulier op de website www.dorpsdijkstraten.nl officieel inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur. Heb je, […]

Trantert 47 – Overloon

Geschreven op 7 april 2021 – Prima makelaar die zijn afspraken nakomt. We hebben deze makelaar gehad voor de aan- en verkoop van onze huizen. In beide gevallen erg professioneel en niet opdringerig. Wij waren er erg tevreden over.

Met succes verkocht! 10

Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10
Lokale marktkennis 10 Service en begeleiding 10
Bekijk ons op funda
Zoekservice