Wonen

Profiteer van onze actieve aanpak

In Wonen kunnen we je op alle fronten vooruit helpen. Ga je kopen of verkopen? Een appartement, tussenwoning, vrijstaande woning of woonboerderij? Wil je je huidige woning (tijdelijk) verhuren? Of heb je interesse om landelijk te gaan wonen? Bij Van den Berk & Kerkhof werken specialisten die actief en betrokken met je meedenken!

Aankopen

Je hebben scherp in beeld wat voor huis je wilt hebben. En waar dat zou moeten staan. Maar het aanbod is dun. En die keer dat je meenden je droomhuis te hebben gevonden, bleek je nét te laat te zijn. Hoe frustrerend! Herkenbaar? Dan is het hoog tijd om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Verkopen

Het verkopen van je woning is veel meer dan het verkopen van vierkante en kubieke meters. In die woning zit een deel van je leven. Daar zitten emoties, prachtige verhalen en tal van herinneringen. Maar juist dát maakt ons werk zo mooi: het feit dat een woning een leven had en ook weer voor zich heeft!

Verhuren

Je gaat je woning verhuren. Dat doe je omdat je zelf ergens anders gaat wonen. Dat kan een fijne reden hebben, ook een minder plezierige. De praktijk leert dat veel mensen het verhuren van hun woning onderschatten. Juridisch komt er veel meer bij kijken dan je verwacht. Een makelaar als Van den Berk & Kerkhof kan je helpen.

Taxatie

Als je eenmaal hebt besloten om te gaan verkopen, sta je voor een lastige keuze: welke prijs vraag je voor de woning? Vraag je te weinig, dan snijd je jezelf in de vingers. Vraag je te veel, dan prijs je jezelf uit de markt. Wat is reëel? Wat is haalbaar? Een verkoopindicatie advies of taxatierapport helpt je om de verkoopprijs te bepalen.

Landelijk wonen

Je wilt weg uit de stad of weg uit het drukke centrum. Daar heb je het jaren prima naar je zin gehad, maar nu is het tijd om die droom uit te laten komen: écht vrij wonen. Dat je ’s morgen opstaat, de gordijnen opentrekt en het bos ziet, het weiland, het groen, de ruimte. Met John Strik hebben we een specialist in huis als het gaat om landelijk wonen in deze regio.

Recent aanbod

Meer informatie

Beschikbaar

Best – Kuiltjeshei 12

Woonhuis € 735.000,- k.k. Kuiltjeshei 12 5685 GH Best

Meer informatie

Beschikbaar

Best – Mr. C. Goselingstraat 95

Woonhuis € 295.000,- k.k. Mr. C. Goselingstraat 95 5684 WK Best

Meer informatie

Beschikbaar

Best – Iep 18

Woonhuis € 350.000,- k.k. Iep 18 5682 HK Best

Meer informatie

Beschikbaar

Mariahout – Struikheide 17

Woonhuis € 620.000,- k.k. Struikheide 17 5738 CW Mariahout

Meer informatie

Onder bod

Asten – Ommelseweg 17

Woonhuis € 575.000,- k.k. Ommelseweg 17 5721 WT Asten

Meer informatie

Onder bod

Eindhoven – Medoclaan 12

Woonhuis € 415.000,- k.k. Medoclaan 12 5627 BH Eindhoven

Meer informatie

Beschikbaar

Steensel – Bussereind kavel 1 ong

Bouwgrond € 555.000,- k.k. Bussereind kavel 1 ong 5524 AM Steensel

Meer informatie

Beschikbaar

Gemert – Pandelaar 18

Woonhuis € 519.000,- k.k. Pandelaar 18 5421 NH Gemert

Meer informatie

Beschikbaar

Bergeijk – Het Kaar 12

Woonhuis € 425.000,- k.k. Het Kaar 12 5571 RT Bergeijk

Nieuwbouwproject ‘Het Elbeplantsoen’ in Helmond

20 energiezuinige woningen midden in het groen Het plan ‘Het Elbeplantsoen’ is gesitueerd op een unieke locatie in Helmond. Aan de buitenzijde van Helmond, midden in het groen, is het […]

Nieuwbouwproject Ekerschot in Oirschot

Heerlijk wonen in Ekerschot Ekerschot, de nieuwe woonwijk aan de noordzijde van Oirschot, ter hoogte van de Kempenweg en de Oude Grintweg, vormt straks een overgang tussen de kern Oirschot […]

Taxateur Wonen

Fulltime, werkgebied Best/Laarbeek e.o. Ben jij een woningtaxateur die het gewend is om gedetailleerd te werken? Wil jij jouw kennis en ervaring niet alleen gebruiken om jezelf te (blijven) ontwikkelen […]

Trantert 47 – Overloon

Geschreven op 7 april 2021 – Prima makelaar die zijn afspraken nakomt. We hebben deze makelaar gehad voor de aan- en verkoop van onze huizen. In beide gevallen erg professioneel en niet opdringerig. Wij waren er erg tevreden over.

Met succes verkocht! 10

Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10
Lokale marktkennis 10 Service en begeleiding 10
Bekijk ons op funda
Zoekservice