Wonen

Profiteer van onze actieve aanpak

In Wonen kunnen we je op alle fronten vooruit helpen. Ga je kopen of verkopen? Een appartement, tussenwoning, vrijstaande woning of woonboerderij? Wil je je huidige woning (tijdelijk) verhuren? Of heb je interesse om landelijk te gaan wonen? Bij Van den Berk & Kerkhof werken specialisten die actief en betrokken met je meedenken!

Aankopen

Je hebben scherp in beeld wat voor huis je wilt hebben. En waar dat zou moeten staan. Maar het aanbod is dun. En die keer dat je meenden je droomhuis te hebben gevonden, bleek je nét te laat te zijn. Hoe frustrerend! Herkenbaar? Dan is het hoog tijd om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Verkopen

Het verkopen van je woning is veel meer dan het verkopen van vierkante en kubieke meters. In die woning zit een deel van je leven. Daar zitten emoties, prachtige verhalen en tal van herinneringen. Maar juist dát maakt ons werk zo mooi: het feit dat een woning een leven had en ook weer voor zich heeft!

Verhuren

Je gaat je woning verhuren. Dat doe je omdat je zelf ergens anders gaat wonen. Dat kan een fijne reden hebben, ook een minder plezierige. De praktijk leert dat veel mensen het verhuren van hun woning onderschatten. Juridisch komt er veel meer bij kijken dan je verwacht. Een makelaar als Van den Berk & Kerkhof kan je helpen.

Taxatie

Als je eenmaal hebt besloten om te gaan verkopen, sta je voor een lastige keuze: welke prijs vraag je voor de woning? Vraag je te weinig, dan snijd je jezelf in de vingers. Vraag je te veel, dan prijs je jezelf uit de markt. Wat is reëel? Wat is haalbaar? Een verkoopindicatie advies of taxatierapport helpt je om de verkoopprijs te bepalen.

Landelijk wonen

Je wilt weg uit de stad of weg uit het drukke centrum. Daar heb je het jaren prima naar je zin gehad, maar nu is het tijd om die droom uit te laten komen: écht vrij wonen. Dat je ’s morgen opstaat, de gordijnen opentrekt en het bos ziet, het weiland, het groen, de ruimte. Met John Strik hebben we een specialist in huis als het gaat om landelijk wonen in deze regio.

Recent aanbod

Meer informatie

Beschikbaar

Eindhoven – Jan van Riebeecklaan 78

Woonhuis € 395.000,- k.k. Jan van Riebeecklaan 78 5642 MD Eindhoven

Meer informatie

Beschikbaar

Lieshout – Aarleseweg 1a

Woonhuis VERKOOP BIJ INSCHRIJVING Aarleseweg 1a 5737 RE Lieshout

Meer informatie

Beschikbaar

Best – Klaverhoekseweg 17a

Woonhuis € 725.000,- k.k. Klaverhoekseweg 17a 5681 PW Best

Meer informatie

Beschikbaar

Beek En Donk – Burgemeester Seelenlaan 46

Woonhuis € 335.000,- k.k. Burgemeester Seelenlaan 46 5741 MB Beek En Donk

Meer informatie

Beschikbaar

Bergeijk – Muggenhool 7

Woonhuis € 955.000,- k.k. Muggenhool 7 5571 LT Bergeijk

Meer informatie

Beschikbaar

Ospel – Nieuwstraat 32

Woonhuis Nieuwstraat 32 6035 PB Ospel

Meer informatie

Beschikbaar

Eindhoven – Moreelselaan 88

Appartement € 275.000,- k.k. Moreelselaan 88 5643 RP Eindhoven

Meer informatie

Beschikbaar

Eindhoven – Bergen op Zoomstraat 1

Woonhuis € 485.000,- k.k. Bergen op Zoomstraat 1 5652 KA Eindhoven

Meer informatie

Verkocht

Sint-Oedenrode – Lieshoutseweg 72

Woonhuis Lieshoutseweg 72 5491 RR Sint-Oedenrode

Secretaresse Wonen gezocht!

28-40 uur per week, kantoor Aarle-Rixtel De woningmarkt is volop in beweging, Van den Berk & Kerkhof beweegt en groeit mee! Met ruim 50 jaar ervaring, een kantoor in Best […]

Woningmakelaar/taxateur gezocht!

Fulltime, werkgebied Best/regio Eindhoven e.o. De gekte op de woningmarkt? Die is er, dat weet jij als geen ander. Alleen dat al maakt jouw baan als makelaar/taxateur uitdagend. Maar extra […]

5 woonvragen om te stellen tijdens de NVM Open Huizen Dag

Speel je met de gedachte om je huis te verkopen of wil je weten wat je woning waard is? Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 2 oktober houden […]

Trantert 47 – Overloon

Geschreven op 7 april 2021 – Prima makelaar die zijn afspraken nakomt. We hebben deze makelaar gehad voor de aan- en verkoop van onze huizen. In beide gevallen erg professioneel en niet opdringerig. Wij waren er erg tevreden over.

Met succes verkocht! 10

Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10
Lokale marktkennis 10 Service en begeleiding 10
Bekijk ons op funda
Zoekservice