Wonen

Profiteer van onze actieve aanpak

In Wonen kunnen we je op alle fronten vooruit helpen. Ga je kopen of verkopen? Een appartement, tussenwoning, vrijstaande woning of woonboerderij? Heb je interesse om landelijk te gaan wonen? Wil je je huidige woning verhuren? Of heb je een taxatierapport van je woning nodig?
Bij Van den Berk & Kerkhof werken specialisten die actief en betrokken met je meedenken!

Aankopen

Je hebben scherp in beeld wat voor huis je wilt hebben. En waar dat zou moeten staan. Maar het aanbod is dun. En die keer dat je meenden je droomhuis te hebben gevonden, bleek je nét te laat te zijn. Hoe frustrerend! Herkenbaar? Dan is het hoog tijd om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Verkopen

Het verkopen van je woning is veel meer dan het verkopen van vierkante en kubieke meters. In die woning zit een deel van je leven. Daar zitten emoties, prachtige verhalen en tal van herinneringen. Maar juist dát maakt ons werk zo mooi: het feit dat een woning een leven had en ook weer voor zich heeft!

Verhuren

Je gaat je woning verhuren. Dat doe je omdat je zelf ergens anders gaat wonen. Dat kan een fijne reden hebben, ook een minder plezierige. De praktijk leert dat veel mensen het verhuren van hun woning onderschatten. Juridisch komt er veel meer bij kijken dan je verwacht. Een makelaar als Van den Berk & Kerkhof kan je helpen.

Taxatie

Als je eenmaal hebt besloten om te gaan verkopen, sta je voor een lastige keuze: welke prijs vraag je voor de woning? Vraag je te weinig, dan snijd je jezelf in de vingers. Vraag je te veel, dan prijs je jezelf uit de markt. Wat is reëel? Wat is haalbaar? Een verkoopindicatie advies of taxatierapport helpt je om de verkoopprijs te bepalen.

Landelijk wonen

Je wilt weg uit de stad of weg uit het drukke centrum. Daar heb je het jaren prima naar je zin gehad, maar nu is het tijd om die droom uit te laten komen: écht vrij wonen. Dat je ’s morgen opstaat, de gordijnen opentrekt en het bos ziet, het weiland, het groen, de ruimte. Met John Strik hebben we een specialist in huis als het gaat om landelijk wonen in deze regio.

Recent aanbod

Meer informatie

Beschikbaar

Luyksgestel – Prins van Luikstraat 73

Woonhuis € 380.000,- k.k. Prins van Luikstraat 73 5575 BW Luyksgestel

Meer informatie

Beschikbaar

Best – Prins Hendriklaan 2

Woonhuis € 450.000,- k.k. Prins Hendriklaan 2 5684 GP Best

Meer informatie

Beschikbaar

Griendtsveen – Helenaveenseweg 36

Woonhuis € 269.000,- k.k. Helenaveenseweg 36 5766 PB Griendtsveen

Meer informatie

Beschikbaar

Bakel – De Buytencamp 3

Woonhuis € 1.100.000,- k.k. De Buytencamp 3 5761 CL Bakel

Meer informatie

Verhuurd

Eindhoven – Kruisstraat 40

Appartement Kruisstraat 40 5612 CJ Eindhoven

Meer informatie

Beschikbaar

Helmond – Broekwal 80

Woonhuis € 525.000,- k.k. Broekwal 80 5701 CZ Helmond

Meer informatie

Beschikbaar

Best – Dr. H. Mollerstraat 35

Woonhuis € 335.000,- k.k. Dr. H. Mollerstraat 35 5683 HP Best

Meer informatie

Verhuurd

Oss – Hooghuisstraat 18c

Appartement Hooghuisstraat 18c 5341 CE Oss

Meer informatie

Verkocht onder voorbehoud

Luyksgestel – Weegbree 13

Woonhuis € 600.000,- k.k. Weegbree 13 5575 DB Luyksgestel

Met hoeveel vaste lasten moet je rekening houden als je een huis koopt?

Kijk verder dan alleen je kosten voor de hypotheek Of je een huis kan betalen, hangt niet alleen af van de hypotheek. Bij een koophuis komen nog meer maandelijkse vaste […]

Woningaanbod droogt op

Meer vraag en meer bezichtigingen bij minder aanbod De koopwoningmarkt is in het eerste kwartaal 2024 duidelijk in trek. In het normaal gesproken wat rustigere eerste kwartaal zijn de transacties […]

35.000 bezoekers op zonnige NVM Open Huizen Dag

De NVM Open Huizen Dag van vandaag 6 april 2024 trok ongeveer 35.000 bezoekers. Die bekeken vandaag geheel vrijblijvend en zonder afspraak de ruim 5.600 deelnemende woningen. Eén woning in […]

Trantert 47 – Overloon

Geschreven op 7 april 2021 – Prima makelaar die zijn afspraken nakomt. We hebben deze makelaar gehad voor de aan- en verkoop van onze huizen. In beide gevallen erg professioneel en niet opdringerig. Wij waren er erg tevreden over.

Met succes verkocht! 10

Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10
Lokale marktkennis 10 Service en begeleiding 10
Bekijk ons op funda
Zoekservice