Deurne – Industrieweg 25

TE HUUR
Een bedrijfsruimte welke geheel zelf af te werken en in te richten is naar de stijl van uw bedrijf. Het object beschikt over een bedrijfsruimte van ca. 142 m², een kantoorruimte van ca. 18 m², toiletten, een eenvoudig keukenblok (pantry) en een buitenterrein van ca. 250 m². Verder wordt het object casco verhuurd en in de huidige staat (leeg en ontruimd) opgeleverd.

Het object is geschikt voor dienstverlenende-, maatschappelijke voorzieningen en kantoor; zoals sport- en/of medische activiteiten. Tevens is detailhandel toegestaan.

Additioneel ca. 325 m² buitenterrein bij te huren.

Deze bedrijfs-/kantoorruimte is gelegen tussen een woonwijk en modern, levendig bedrijventerrein in. De locatie is gemakkelijk te bereiken via lokale wegen en binnen 2 autominuten bereikt u de N270 (Helmond, Eindhoven, Venray).

Huurprijs & -condities
– Huurprijs: € 1.000,- per maand
– Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur / incl. btw.
– Huurperiode: minimaal 2 jaar
– Aanvaarding: in overleg

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Kenmerken

Adres
Industrieweg 25
Postcode
5753 PB
Plaats
Deurne
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1948

Oppervlakten

Kantoorruimte verdiepingen
1
Bedrijfsruimte bedrijfshal
142 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
18 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice