Eindhoven – Boschdijk 1039

TE HUUR
Dit bedrijfsobject is gelegen aan de Boschdijk in Eindhoven. Dit betreft de doorgaande weg van Best naar Eindhoven centrum. Deze winkelruimte met een balie is de perfecte plek voor uw onderneming.

Locatie
De bedrijfsruimte is gelegen aan de rand van het centrum van Eindhoven aan de Boschdijk, één van de belangrijkste uitvalswegen vanuit het centrum van Eindhoven. Vanwege de gunstige ligging aan de Boschdijk zijn het centrum van Eindhoven, de op- en afritten van de A2 en omringende dorpen zeer goed bereikbaar.

De winkelruimte is gelegen op de begane grond. Via de voordeur is de winkelruimte te bereiken. Het voorste gedeelte is ingericht als showroom. Vanuit de showroom is een balie te bereiken. Het front is breed (ca. 9 meter) en voorzien van een glazen pui.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 2.350,= per maand, niet met BTW belast.
De huur van de werkplaats is optioneel.
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurperiode: in overleg.
Aanvaarding: in overleg.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgende consumentenprijsindex reeks “alle huishoudens” (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Locatie
De winkelruimte is gelegen aan de rand van het centrum van Eindhoven aan de Boschdijk, één van de belangrijkste uitvalswegen vanuit het centrum van Eindhoven. Vanwege de gunstige ligging aan de Boschdijk zijn het centrum van Eindhoven, de op- en afritten van de A2 en omringende dorpen zeer goed bereikbaar.

Kenmerken

Adres
Boschdijk 1039
Postcode
5626 AD
Plaats
Eindhoven
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Jaar
1999

Oppervlakten

Perceel
370 m2
Winkelruimte
280 m2
Winkelruimte in units vanaf
280 m2
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
280 m2
Winkelruimte frontbreedte
900 m
Winkelruimte horeca toegestaan
Nee
Winkelruimte bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Winkelruimte welstandsklasse
B1

Kaart

Street View

Zoekservice