Bedrijven advies

Maak gebruik van onze expertise op het gebied van bedrijfsonroerendgoed

Als ondernemer ben je continu bezig je investeringen af te zetten tegen beoogd rendement. Dat doe je ook voor je vastgoed. Dan is het prettig om daarin een partner te hebben die creatief en realistisch met je meedenkt. En die ook nog eens aantoonbare kennis, ervaring en een groot netwerk in de regio heeft.

Er gebeurt ontzettend veel op het gebied van bedrijfsonroerendgoed in deze regio. Iedere dag. Er worden volop plannen gemaakt. Voor verkoop, verhuur, uitbreiding en transformatie. Op industrieterreinen, in winkelcentra en in het buitengebied.

Onze specialisten zijn bij veel van die plannen aan het front betrokken. Als eerstelijns adviseur van een ondernemer of projectontwikkelaar of als degene die heel specifieke kennis en expertise inbrengt van bedrijfsonroerendgoed in deze regio.

Door onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis in huis bij onze mensen, en anders weten we je wel in contact te brengen met een specialist die er nog meer van weet. Ons devies: dat je slaagt en succes hebt, en je weet wie de juiste kennis heeft en dat met elkaar wilt delen.

Wij zijn makelaar en taxateur. Op papier. Maar juist vanwege die expertise voelen we ons je adviseur. Wij voelen ons thuis in een rol als regisseur. Degene die partijen bij elkaar brengt, de zaak scherp houdt, overlegt met onderzoeksbureaus, contacten onderhoudt met familie, die onderhandelt met de overheid, fiscus, accountants, etc. Alles met maar één doel: zorgen dat het proces slaagt. Daarin zit onze passie.

Kennis of advies nodig?

Bel of mail ons gewoon. Geheel vrijblijvend. Dan vertellen we graag over wat wij als specialist in bedrijfsonroerendgoed toe kunnen voegen. Meer informatie over schaderecht, ruimtelijke ontwikkeling en grondzaken en wat wij daarin kunnen betekenen vind je op onze adviespagina.

Coronaprotocol voor kopers en verkopers

Dit coronaprotocol is gebaseerd op de handreiking opgesteld door de NVM in samenwerking met VastgoedPro en VBO. Ons kantoor volgt deze aanbevelingen op, samen met de regels van de Rijksoverheid. […]

Juist nu liggen er kansen om winkels naar woningen te transformeren

Het aantal winkels in Nederland daalt en de langdurige leegstand stijgt. Tegelijk kampt Nederland al langere tijd met een groeiend woningtekort. Dat biedt juist nu kansen om winkels te transformeren […]

Bedrijfsmakelaar/taxateur gezocht!

Fulltime, werkgebied Best/regio Eindhoven e.o. Jij weet als geen ander hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van een ondernemer! Ons team is betrokken en weet wat hard werken […]

Minder vraag naar kantoren, maar grote vraag naar bedrijfsruimten

In het het eerste kwartaal van 2021 is er minder vraag naar kantoren en een grotere vraag naar bedrijfsruimten en logistiek.