Beek En Donk – Vonderweg 15b

TE HUUR
Bent u op zoek naar een ideale bedrijfsruimte voor uw productie-/magazijnwerkzaamheden? Zoek niet verder! Wij hebben de perfecte locatie voor u gevonden aan de Vonderweg 15b te Beek en Donk. Deze bedrijfsruimte biedt alles wat u nodig hebt en meer. Lees verder en ontdek waarom deze ruimte precies is wat uw bedrijf nodig heeft.

Staat u op het punt om uw productie-/magazijnwerkzaamheden naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze bedrijfsruimte in Beek en Donk de perfecte plek voor u! Met zijn kenmerken treft deze bedrijfsruimte moeiteloos de aandacht van bedrijven die op zoek zijn naar een ruime en functionele locatie. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met ons kantoor om deze kans niet te missen!

Locatie
Gelegen in Beek en Donk, profiteert u van de uitstekende bereikbaarheid. Dankzij de nabijheid van belangrijke snelwegen en uitvalswegen bent u binnen no-time verbonden Eindhoven en Helmond en logistieke knooppunten. Daarnaast biedt Beek en Donk een bloeiende zakelijke omgeving met een breed scala aan bedrijven in de buurt.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op eigen terrein of aan de openbare weg. Tevens is er voldoende ruimte voor vrachtwagens die willen laden of lossen.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd en in de huidige staat (leeg en ontruimd) opgeleverd, inclusief:
– kantoorruimte met hal/entree;
– kantine voorzien van een keukenblok in rechte wandopstelling met doorgang naar achtergelegen bedrijfsruimte;
– toiletruimte;
– bedrijfsruimte met gevlinderde betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur en roldeur;
– verwarming vindt plaats via pelletketel.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 2.400 per maand excl. BTW
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/incl. BTW
Huurperiode: in overleg
Aanvaarding: in overleg

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Btw: De huur is met BTW belast; indien huurder niet aan “90%- criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden
– Gebouwd in 2011.
– De stalen spantenconstructie met plat dak en zijwanden gemetseld in spouw zorgen voor een stevige en duurzame structuur.
– Geniet van een optimale isolatie dankzij de stalenplaten met daarboven een isolatiepakket en bitumen dek, waardoor de ruimte comfortabel blijft in alle seizoenen.
– De vloer is uitgevoerd in beton en voorzien van twee staalmatten, waardoor het bestand is tegen zware belastingen en geschikt is voor intensief gebruik.
– De vrije hoogte van 6,50 meter geeft u voldoende ruimte om efficiënt te werken.
– Profiteer van natuurlijk licht dankzij de lichtstraat en geniet van energiebesparing door de dubbele beglazing in de houten kozijnen.
– Voorzien van vloerverwarming om een aangename werkomgeving te garanderen.

Locatie
Gelegen in Beek en Donk, profiteert u van de uitstekende bereikbaarheid. Dankzij de nabijheid van belangrijke snelwegen en uitvalswegen bent u binnen no-time verbonden Eindhoven en Helmond en logistieke knooppunten. Daarnaast biedt Beek en Donk een bloeiende zakelijke omgeving met een breed scala aan bedrijven in de buurt.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Bestemmingsplan Kom Beek en Donk” van de gemeente Laarbeek en heeft daarin de bestemming “bedrijventerrein”. Het plan is onherroepelijk geworden op 12 december 2012.

Kenmerken

Adres
Vonderweg 15b
Postcode
5741 TE
Plaats
Beek En Donk
Land
Nederland

Overdracht

Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Ja

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
2011

Oppervlakten

Perceel
1.491 m2
Kantoorruimte verdiepingen
1
Bedrijfsruimte bedrijfshal
372 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
58 m2
Bedrijfshal in units vanaf
372 m2

Kaart

Street View

Zoekservice