Mill – Langenboomseweg 58a

Te Huur
Twee multifunctionele bedrijfsruimten met kantoorruimten (in totaal 823 m²) gelegen op bedrijventerrein De Meeren te Mill. De bedrijfsruimten zijn gelegen op een strategische locatie aan de doorgaande weg van Mill naar Langenboom met goede bereikbaarheid van en naar de snelwegen A73 en A50. De bedrijfsruimten worden afzonderlijk aangeboden, maar zijn ook samen te huur. Bedrijven in categorie 2 tot en met 3.1 zijn toegestaan.

Loods 1; bedrijfsruimte met kantoorruimte
De bedrijfsruimte heeft op de begane grond een gebruiksoppervlakte van ca. 420 m², onderverdeeld in een receptie, kantoorruimten, keuken, toilet (totaal ca. 137 m²) en een bedrijfsruimte van ca. 283 m². Op de verdieping bevinden zich kantoorruimten met een gebruiksoppervlakte van totaal ca. 123 m². Het gebouw is voorzien van een betonnen vloer, houten verdiepingsvloer, vier overheaddeuren en een loopdeur.

Loods 2; bedrijfsruimte
Deze bedrijfsruimte heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 230 m² en is voorzien van een betonnen vloer, twee overheaddeuren en twee loopdeuren. Voor extra opslagruimte is er een entresolvloer aangebracht van ca. 50 m².

Beide bedrijfsruimten hebben een nokhoogte van 7,00 meter, muurhoogte 4,20 meter en inrijhoogte van ca. 3,90 meter. Op eigen terrein zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Huurprijs & -condities
– Huurprijs:
Loods 1: € 2.750,- per maand exclusief btw
Loods 2: € 1.250,- per maand exclusief btw

– Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
– Huurperiode: minimaal 2 jaar
– Aanvaarding: in overleg
– Bedrijfsruimten voorzien van 3 x 50 Ampere

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Btw: De huur is met BTW belast; indien huurder niet aan “90%- criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Adres
Langenboomseweg 58a
Postcode
5451 JM
Plaats
Mill
Land
Nederland
Prijs
€ 1.250,- per maand

Overdracht

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
2006

Oppervlakten

Perceel
1.500 m2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
280 m2

Kaart

Street View

Zoekservice