Gemert – Oost-Om 54

TE HUUR
Wie wil nu niet zijn bedrijf in dit prachtige kantoor op een zichtlocatie vestigen? Deze veelzijdige, representatieve, net afgewerkte kantoorruimte is voor u de unieke kans! U betreedt het pand via een eigen entree met trapopgang. Via de trapopgang komt u direct op de eerste verdieping. Het totaal is maar liefst ca. 442 m² bvo groot en is verdeeld in verschillende kantoorruimtes, een pantry, toiletgroep, technische ruimte en archiefruimte.

Deze prachtige locatie op industrieterrein Wolfsveld te Gemert is goed bereikbaar en biedt een uitgelezen kans voor bedrijven die op zoek zijn naar een veelzijdige nieuwe bedrijfsruimte.
Bedrijven binnen categorieën 2 t/m 3.2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten zijn tevens toegestaan op locatie. Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand aanwezig.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurde en in de huidige staat (leeg en ontruimd) opgeleverd. Verder beschikt het pand over de volgende voorzieningen:
– Koel- en verwarmingsinstallatie;
– Vloerbedekking;
– Aluminium kozijnen;
– Dubbele beglazing;
– Inbouwarmaturen;
– Toiletgroep;
– Pantry;
– Stroom-/data aansluitingen;
– Veel daglicht door glasvliesgevel.

In overleg is deelhuur mogelijk. Daarnaast is huur van het gehele object op termijn ook mogelijk. Vraag bij de makelaar naar de verdere informatie hierover.

Huurprijs & -condities
– Huurprijs: € 95,- per m²/jaar excl. BTW
– Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/incl. BTW
– Huurperiode: in overleg
– Aanvaarding: in overleg

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Btw: De huur is met BTW belast; indien huurder niet aan “90%- criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Adres
Oost-Om 54
Postcode
5422 VZ
Plaats
Gemert
Land
Nederland
Prijs
€ 95,- per vierkante meters per jaar

Overdracht

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Ja

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Jaar
1991

Oppervlakten

Kantoorruimte voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen, Systeemplafond, Toilet, Pantry
Kantoorruimte
422 m2
Kantoorruimte in units vanaf
0 m2

Kaart

Street View

Zoekservice