Van den Berk & Kerkhof breidt team van bedrijfsmakelaars uit

Frank van der Ligt is het nieuwe gezicht bij Van den Berk & Kerkhof.

V.l.n.r. Paul Hullegie, Erwin van der Zanden en Frank van der Ligt

 

Aarle-Rixtel -  De markt van bedrijfsmatig vastgoed is volop in beweging. Van den Berk & Kerkhof, met een kantoor in Best en Aarle-Rixtel, groeit met deze ontwikkelingen mee. Om de zakelijke markt nog beter van dienst te kunnen zijn, breidt het team van bedrijfsmakelaars zich uit.

Per februari jl. is Frank van der Ligt het nieuwe gezicht bij Van den Berk & Kerkhof en komt hij het team van de Bedrijfsmakelaars in Aarle-Rixtel versterken. Met ruime kennis en ervaring van de zakelijke markt is Frank een perfecte aanvulling binnen het team.

Frank werkte eerder voor o.a. de Rabobank als accountmanager Zakelijke Relaties en heeft als directeur bij Gerrits & Van Gulick notarissen op operationeel en commercieel niveau een bijdrage geleverd aan uitbreiding en positionering van dit kantoor. Zijn ervaring in de zakelijke dienstverlening, in combinatie met zijn affiniteit voor (bedrijfsmatig) vastgoed, vormen een uitstekende basis voor zijn werkzaamheden binnen Van den Berk & Kerkhof.

Net als Frank, zijn de makelaars van Van den Berk & Kerkhof doeners, met de nodige inhoudelijke bagage. Betrokken bij de klant en met veel kennis en kunde in huis.

Het gaat goed met Van den Berk & Kerkhof, al kijkt het bedrijf wel terug op een bewogen jaar; een feestelijk jaar waarin het 50-jarig bestaan werd gevierd. Echter ook een jaar dat verdrietig werd afgesloten nadat Albert Schimmel, mede-eigenaar van Van den Berk & Kerkhof geheel onverwachts op 57-jarige leeftijd overleed aan een hartstilstand. Ondanks dat het op het kantoor nooit meer hetzelfde wordt, heeft iedereen de draad weer opgepakt en leeft de visie van Albert in alle medewerkers voort; kennis, kunde en kwaliteit dat is wat u van Van den Berk & Kerkhof mag verwachten. Bij de makelaars van Van den Berk & Kerkhof vindt u een persoonlijke partner, een makelaar die daadwerkelijk iets toevoegt. Een steun en toeverlaat die op een creatieve, inhoudelijke en bewogen manier uw belangen behartigt. Een makelaar waarbij u zich thuis voelt.

Van den Berk & Kerkhof is al 50 jaar stevig geworteld in de regio. Heeft u behoefte aan een deskundige taxatie of wenst u advies bij de aankoop, verkoop of verhuur van (bedrijfsmatig)vastgoed, ons team van Bedrijfsmakelaars staat voor u klaar. Ook voor de bemiddeling in en taxatie van woningen en agrarisch vastgoed, advies bij onteigening, planschade, nadeelcompensatie en herbestemming kunt u bij Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs terecht, tel. 0492 – 38 66 00.