Corona protocol

Ook Van den Berk & Kerkhof anticipeert op hetgeen rondom ons heen gebeurt als gevolg van het Coronavirus.

In verband met de verspreiding van het Coronavirus zijn wij genoodzaakt ons beleid aan te scherpen. Het doel is onze diensten te kunnen blijven aanbieden, maar uiterst zorgvuldig om te gaan met fysieke contacten. Onze kantoren zijn geopend en bezoek is mogelijk op afspraak. We zijn gewoon telefonisch bereikbaar en met de makelaars kunt u via hun mobiele telefoon contact opnemen. Uiteraard zijn wij ook per mail te bereiken of via sms of app op de mobiele nummers van de makelaars.

Zoals bij u bekend heeft het RIVM in verband met het Coronavirus richtlijnen opgesteld. Mensen die hoesten, verkoudheidsklachten of koorts hebben alsmede diegene die rechtstreeks contact hebben gehad met een persoon waarbij het virus is vastgesteld, worden geadviseerd thuis te blijven en elk persoonlijk contact te vermijden.

Tot nader bericht hanteren wij het volgende beleid:
• Wij schudden geen handen
• Wij houden een gepaste afstand van 1,5 meter
• Wij verzoeken u niet met een groter aantal mensen bij een afspraak aanwezig te zijn dan strikt die personen die noodzakelijk zijn voor de desbetreffende afspraak
• Wij organiseren tot nadere order geen open huis
• Verder wijzen wij u op de regels van het RIVM, denk hierbij aan regelmatig handen wassen, hoesten in je elleboog, etc.

Op deze wijze denken wij mee in belang van uw gezondheid alsook de gezondheid van onze medewerkers. Alleen samen kunnen we de risico’s van het virus beperken. Wij vertrouwen daarbij op uw medewerking, verantwoordelijkheid en begrip.
Voor eventuele vragen kunt u bellen met kantoor (Aarle-Rixtel 0492 – 38 66 00/ Best 0499 – 37 55 65) of met het mobiele nummer van de makelaar.