Innovatieve digitalisering in Agrarische Taxaties

Agrarische taxatierapporten, digitaal, inhoudelijk sterk en met data uitwisseling, daar zien wij als kantoor toekomst in.

Op initiatief van en in samenwerking met de NVM zochten we naar een partner met dezelfde visie. Na zorgvuldige overweging bleek Kate Innovations de ideale partner. Dankzij het gedigitaliseerde taxatiesysteem van Kate kunnen we naast het taxatierapport via de gebruikelijke pdf, volledig gedigitaliseerde rapporten genereren, en zoals altijd geheel onderbouwd met data, referenties en onze eigen toelichting en teksten. Het unieke digitale uitwisselingssysteem ontwikkeld door SBR Nexus is ideaal voor de uitwisseling van digitale gegevens tussen taxateurs en professionele opdrachtgevers en gebruikers waaronder bancaire instellingen en accountants.

Kate is gebruiksvriendelijk, biedt verbeterde snelheid, efficiëntie en een controlerende factor in het taxatieproces. 

Samen met de NVM en Kate Innovations werken we verder aan de doorontwikkeling van dit geavanceerde taxatieprogramma. We bevinden ons momenteel op een punt waar we al meer geautomatiseerd zijn dan de banken.

Kort gezegd vertegenwoordigt onze samenwerking met Kate Innovations de overgang van agrarische taxaties naar een modern, digitaal tijdperk. We zijn klaar voor wat er komen gaat!

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.