Maarten van der Vleuten 25 jaar beëdigd makelaar

Maandag 28 november jl. ontving onze collega en agrarisch makelaar/taxateur Maarten van der Vleuten het ‘makelaarsstafje’ uit handen van Edwin van Kesteren namens het bestuur van de NVM.

De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) biedt het stafje aan na een periode van 25 jaar werkzaam te zijn als beëdigd makelaar onroerend goed met een goede en onberispelijke staat van dienst.

Het makelaarsstafje is dan ook een gewaardeerd begrip met een historie die stamt uit de 17e eeuw. Alleen de erkende leden van het gilde, hadden een makelaarsstafje met het stadswapen waarmee contracten werden ‘bezegeld’.

Maarten begon zijn carrière in 1995 bij Croonen Makelaars in Den Bosch en maakte in 1996 de overstap naar makelaarskantoor Kerkhof.
Door veranderende wet,- en regelgeving in de agrarisch sector ontstond meer adviesbehoefte bij de boer en overheid. Dat maakte dat in 1997 kantoor Van den Berk en kantoor Kerkhof fuseerde tot één kantoor; ‘Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs (en tegenwoordig ook ‘Adviseurs’).

1997 was ook het jaar dat Maarten werd beëdigd als makelaar en taxateur door de rechtbank.

In januari 2020 nam Maarten van der Vleuten samen met compagnon Frank van der Ligt Van den Berk & Kerkhof over van Anet van den Berk en Albert Schimmel en geeft hij samen met Frank leiding aan een team van 20 specialisten met ieder hun eigen expertise: agrarisch, zakelijk of particulier. Een kantoor met inmiddels 50 jaar ervaring maar nog altijd dicht bij haar klanten als destijds.

Maarten, van harte gefeliciteerd namens alle collega’s van Van den Berk & Kerkhof Makelaars, Taxateurs en Adviseurs!