Wie ons Roodborstje vindt, die wint!

Ons Roodborstje vliegt uit! Kijk jij mee naar haar uit?

Van maandag 28 februari t/m vrijdag 4 maart, duikt ze iedere dag op in een straat in Laarbeek én in Best. Binnen de hierboven genoemde actieperiode plaatsen we dagelijks een foto van waar ze is. Deze foto’s kun je vinden op onze Facebookpagina Aarle-Rixtel, onze Facebookpagina Best en onze Instagrampagina. Iedere ochtend om 9.00 uur laten we via een social post weten wanneer (diezelfde dag) de foto online komt. Weet jij in welke straat ons Roodborstje is? Laat het ons weten en win een vtwonen cadeaubon t.w.v. €100,-. Hoe meer dagen je mee doet, hoe groter je winkans!

Actievoorwaarden

Zo doe je mee op Facebook:

Van maandag 28 februari t/m vrijdag 4 maart posten we dagelijks een foto met ons Roodborstje ergens in een straat in Laarbeek op de Facebookpagina Aarle-Rixtel én posten we dagelijks een foto met ons Roodborstje in een straat in Best op onze Facebookpagina Best.

  1. Volg onze Facebookpagina (Facebookpagina Aarle-Rixtel of Facebookpagina Best).
  2. Like & deel het bericht met de winactie.
  3. Tag onder dit bericht minimaal 3 speurneuzen die graag meezoeken naar ons Roodborstje en die heel blij worden van een vtwonen cadeaubon t.w.v. €100,-.
  4. Laat ons via een chatbericht weten in welke straat jij denkt dat ons Roodborstje uithangt.

Zo doe je mee op Instagram:

Van maandag 28 februari t/m vrijdag 4 maart posten we elke dag twee foto’s op onze Instagrampagina; een foto met ons Roodborstje ergens in een straat in Laarbeek én een foto met ons Roodborstje in een straat in Best.

  1. Volg onze Instagrampagina.
  2. Deel de post met de foto van de betreffende straat.
  3. Tag onder ons bericht met de winactie minimaal 3 speurneuzen die graag meezoeken naar ons Roodborstje en die heel blij worden van een vtwonen cadeaubon t.w.v. €100,-.
  4. Laat ons via een DM weten in welke straat jij denkt dat ons Roodborstje uithangt.

Het gaat om de straat van waaruit de foto is gemaakt. Meedoen met de actie kan van maandag 28 februari t/m zondag 6 maart 20.00 uur. De minimumleeftijd om mee te doen is 18 jaar maar jij mag wel meespelen namens jouw kind. De actie wordt uitgezet voor ons kantoor Aarle-Rixtel én voor ons kantoor Best. Er worden dus twee cadeaubonnen t.w.v. €100,- beschikbaar gesteld. Op woensdag 9 maart wordt er per kantoor, onder alle goede inzendingen (Facebook en Instagram) die aan alle actievoorwaarden voldoen, één cadeaubon verloot. De winnaars worden bekend gemaakt op onze Facebookpagina’s en Instagrampagina. Hoe vaker je meedoet, hoe groter je winkans.

Heb je vragen of opmerkingen over deze winactie? Neem gerust contact met ons op via acties@berkkerkhof.nl.