FEESTELIJKE BIJEENKOMST EKERSCHOT – woensdag 29 maart

Het is feest in Oirschot! De bouw is inmiddels gestart en dat wordt gevierd!

Op woensdag 29 maart ben je van harte welkom op de bouwplaats (gelegen tussen de Oude Grintweg en de Kempenweg in Oirschot) van Ekerschot! Van 17:00 tot 19:00 kun je samen met andere geïnteresseerden alle belangrijke woninginformatie ontvangen en een rondje lopen op de plek waar straks alle mooie woningen herrijzen. Naast Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V. is onze nieuwbouwspecialiste Sanne Linders samen met collega Loes van der Ven aanwezig om je vragen te beantwoorden. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje! Ook de kopers die al een van deze nieuwbouwwoningen hebben bemachtigd zijn op deze dag aanwezig. Wie weet ontmoet je dus jouw toekomstige buren! Dat wordt een gezellige dag! Zien we jou ook op 29 maart?

Ekerschot, de nieuwe woonwijk aan de noordzijde van Oirschot, ter hoogte van de Kempenweg en de Oude Grintweg, vormt straks een overgang tussen de kern Oirschot en de landelijke omgeving en kent een gedifferentieerd woningbouwprogramma met een ruim openbaar gebied tussen dorp en landerijen. Het totale gebied omvat ca. 170 woningen en/of appartementen waarvan Van Wanrooij Projectontwikkeling totaal 37 woningen realiseert in een divers aanbod, 24 ruime tweekappers en 13 rij-/hoekwoningen. De tussenwoningen type F worden als huurwoning aangeboden. Hier volgt kort voor oplevering meer informatie over.

De woningen zijn van alle gemakken voorzien, energiezuinig en onderhoudsarm. Volledig geïsoleerd (inclusief garage). De woningen worden gemetseld in een rood-bruin genuanceerde steen en antraciet kleur dakpannen, gasloos opgeleverd, met basisventilatie en een warmte-terugwinunit, warmtevoorziening middels aard-warmtepomp en boilervat. Alle verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming en kan bij warme dagen ook worden gebruikt om te koelen. In de basis worden er geen zonnepanelen geplaatst, wel behoort dit tot de mogelijkheden.

Ben je benieuwd naar de type woningen en/of welke woningen nog beschikbaar zijn? Je vindt het hier.