Ontdek meer over de buurt

Voordat de zoektocht naar je droomhuis kan beginnen is het handig om een wensenlijst te maken. Aan welke eigenschappen moet je huis voldoen? Hoeveel slaapkamers wil je hebben? Wil je een mooie tuin of is een balkon genoeg? Naast de eigenschappen en de grootte van een huis is het ook belangrijk om te weten in welk dorp of welke stad je wilt zoeken én in welke wijken of buurt dan wel.

Buurtinformatie vind je op Funda

Het is goed om jezelf vooraf af te vragen wat je belangrijk vindt aan een woonomgeving. Wanneer je dit op een rijtjes hebt, check dan de buurtinformatie op Funda! Daar ontdek je heel veel. Van de gemiddelde woningprijs in die buurt, tot de gemiddelde leeftijd. En of er bijvoorbeeld een bushalte, school of supermarkt om de hoek zit. Deze informatie helpt je in de zoektocht naar je droomhuis.

Inzicht in de woningmarkt, inwoners en voorzieningen

Meer over de buurt ontdekken is simpel. Als je op Funda via de zoekresultaten een woning aanklikt, vind je op twee manieren de buurtinformatie: via de link direct achter het adres en onderaan de pagina onder het kopje ‘Meer over de buurt’.

Bron: Funda

Met een aankoopmakelaar zit je op de eerste rij

Heb je na enig onderzoek scherp in beeld wat voor huis je wilt hebben én waar dat zou moeten staan, dan kan je zoektocht beginnen. Helaas is het aanbod momenteel dun. Je kunt overwegen om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Wat kan een aankoopmakelaar voor je betekenen?

Met een aankoopmakelaar zit je op de eerste rij. Zeker met Van den Berk & Kerkhof. Wij zijn één van de grotere kantoren in deze regio. We werken hier al meer dan vijftig jaar. Kennen iedere vierkante meter. En zijn vaak als een van de eerste op de hoogte van wat er aan woningen en bouwgrond vrij komt.

Een aankoopmakelaar geeft bovendien rust. Wij nemen veel werk uit handen. Het zoeken, het regelen, het onderhandelen, enz. Wij doen dat. Maar: wel altijd samen met jou. Wij houden je continu op de hoogte. Op de achtergrond kun je alles op de voet volgen. Zo kun je 24/7 inloggen op ons intranet.

Toe aan een aankoopmakelaar?

Bel of mail ons gewoon. Geheel vrijblijvend. Want misschien zit er nu, op dit moment, al wel een woning aan te komen die past bij jouw wensen!

Zoekservice