BEST | Aarlesche Erven – De Akkers Fase 2

Je nieuwe thuis vind je hier!

Weilanden, waterlopen, bomen, bos en boerderijen. Typische kenmerken van het landschap tussen Best en Aarle en de inspiratie voor Aarlesche Erven. De ontwerpers van de nieuwe woonwijk wisten meteen: dit bijzondere landschap en de rijkheid aan natuur moeten terugkomen in de nieuwe wijk. Het resultaat is een heerlijk groene leefomgeving die mens en natuur de ruimte biedt.  

1e fase succesvol verkocht

Eind oktober vorig jaar zijn de woningen van de eerste fase van het project “De Akkers” gelegen in Best, in de verkoop gegaan.
Nu deze woningen definitief verkocht zijn en de omgevingsvergunning verleend is, kan er in juni gestart worden met de bouw van de eerste woningen in het nieuwe bestemmingsplan de “Aarlesche Erven”!

Maar er is meer goed nieuws

De ontwikkeling van de tweede fase is bijna klaar, dit betekent dat wij op korte termijn de verkoop van de woningen gaan opstarten. Het aanbod van deze woningen is zeer divers en bestaat uit in totaal 44 woningen in diverse typen: zowel rijwoningen en hoekwoningen als ook tweekappers en vrijstaande woningen. Het woningaanbod is onderverdeeld in 32 koopwoningen en 12 sociale huurwoningen. Voor ieder wat wils; starters, doorstromers en senioren.

Woonimpressies

Bekijk hier de voorlopige woningimpressies. Deze beelden geven een indruk van hoe de woningen binnen dit deelplan er uit komen te zien. De impressies worden nog verder uitgewerkt tot definitieve impressies. Zodra deze gereed zijn worden de impressies aan deze pagina toegevoegd.