Jubileumsymposium “Brabant in 2030: boeren, burgers of buitenlui?”

Veghel – Ter gelegenheid van ons 50-jarig bestaan organiseerden we op woensdag 26 september jl. een jubileumsymposium voor onze relaties uit o.a. de bancaire wereld, notarissen, accountants, projectontwikkelaars en overheidsmedewerkers.

50 jaar geleden begonnen we aan de keukentafel. Die zijn we inmiddels ontgroeid. Nu zijn we uitgegroeid tot een makelaarskantoor met alle specialisaties in huis.

Het Van den Berk & Kerkhof jubileumsymposium vond plaats op een prachtige locatie, de voormalige CHV voerfabriek aan de Noordkade in Veghel. Deze locatie sloot perfect aan bij ons thema “Brabant in 2030: boeren, burgers of buitenlui?”. De karakteristieke en bijzondere elementen uit het verleden zijn een schoolvoorbeeld van transitie met volop ruimte en mogelijkheden voor de toekomst.

Na het ontvangst van onze gasten openden we het symposium met een terugblik op 50 jaar Van den Berk & Kerkhof. Hoe is het begonnen en is het geworden tot wat het nu is. Hierbij werd snel duidelijk dat de ontwikkelingen van de provincie Noord-Brabant parallel staan aan de ontwikkelingen van ons kantoor.

Deze terugblik was een mooie introductie voor onze gastsprekers; Annemarie Spiering (gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant), Marcel Kuijpers (mede-eigenaar Kuijpers Kip) en Frits van Eerd (Chief Executive Officer van Jumbo Supermarkten). Zij gaven, ieder vanuit een eigen invalshoek, een doorkijk naar de ontwikkelingen en de toekomst van Brabant. Eenieder met een eigen verhaal, ambitie en duidelijke visie. Dit zorgden voor een gevarieerd, boeiend en interactief symposium waar we met een goed gevoel op terugkijken.

Benieuwd naar de foto’s? Kijk hier.