BEST | Start voorinschrijving ‘De Akkers’ Fase 2

Heerlijk wonen in Best

Nieuwbouwproject ‘De Akkers’ maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Aarlesche Erven in Best. Het tweede deelplan van ‘De Akkers’ bevindt zich ten westen van het eerste deelplan. De voorinschrijving van ‘De Akkers’ deelplan 2 start woensdag 13 juli om 10:30 uur en sluit op 18 juli om 10:00 uur.

Woningimpressies

Bekijk hier de definitieve woningimpressies en plattegronden per woningtype van de 32 koopwoningen in deelplan 2! Deze beelden geven een gedetailleerde indruk van hoe prachtig de woningen binnen dit deelplan er uit komen te zien! Bepaal jouw inrichting. Bekijk de vele opties per woning. Zie jij jezelf hier al wonen?

Deelplan 2: 44 woningen

In dit deelplan komen in totaal 44 woningen in diverse typen: zowel rijwoningen en hoekwoningen als ook tweekappers en vrijstaande woningen. Het woningaanbod is onderverdeeld in 32 koopwoningen en 12 sociale huurwoningen.

Schrijf je in en volg het project

Geïnteresseerd? (Voor)inschrijven kan via de projectwebsite. Wil je op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen in het plangebied Aarlesche Erven? Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief, dit kan ook via de projectwebsite.