Start verkoop Dorps Dijkstraten!

Het is zo ver, Dorps Dijkstraten is vanaf nu in de verkoop! Zie jij jezelf ook al wonen in dit mooie project in Dijkstraten? Bekijk dan snel de website (www.dorpsdijkstraten.nl) welke is aangevuld met de meest recente informatie zoals v.o.n. prijzen en verkooptekeningen. Blader ook eens door de digitale brochure en laat je verrassen! 

Schrijf je direct in 
Tot en met zondag 9 mei 23.59 uur kun je jouw voorkeur voor één of meerdere woningen bij ons kenbaar maken door het digitale inschrijfformulier in te vullen wat je aantreft in de brochure en op de website. Dit formulier komt dan automatisch bij ons terecht. Vul slechts één inschrijfformulier per gezinssamenstelling in. 

Voor vragen over de woningen of verkoopprocedure kunt u altijd bij ons terecht. 

Let op! Ook als jij je reeds ingeschreven hebt voor de presale dien je het inschrijfformulier in te vullen als je je definitief wilt inschrijven voor één of meerdere woningen. 

Woningmarkt

Wat is hier de gemiddelde vraagprijs voor een woning en hoelang staat een huis te koop? Vergelijk ook met stadsniveau.

Inwoners

Hoe grijs is deze wijk? Ontdek meer over de gemiddelde leeftijd en samenstelling van de huishoudens en vergelijk met stadsniveau.

Voorzieningen

Gaat hier ook een bus? Ontdek meer over je opties voor openbaar vervoer, supermarkten, scholen en kinderopvang in de buurt en vergelijk met stadsniveau.

Jouw buurtinformatie vinden

Meer over de buurt ontdekken is simpel. Als je via de zoekresultaten een woning aanklikt, vind je op twee manieren de buurtinformatie: via de link direct achter het adres en onderaan de pagina onder het kopje ‘Meer over de buurt’.

Bron: Funda