Nieuwbouwproject Ekerschot in Oirschot

Heerlijk wonen in Ekerschot

Ekerschot, de nieuwe woonwijk aan de noordzijde van Oirschot, ter hoogte van de Kempenweg en de Oude Grintweg, vormt straks een overgang tussen de kern Oirschot en de landelijke omgeving en kent een gedifferentieerd woningaanbod met een ruim openbaar gebied tussen dorp en landerijen. Het totale gebied omvat ca. 170 woningen en/of appartementen waarvan Van Wanrooij Projectontwikkeling in totaal 37 woningen realiseert in een divers aanbod, 24 ruime tweekappers en 13 rij-/hoekwoningen. In samenwerking met Van Wanrooij Projectontwikkeling mag Sanne Linders, onze Nieuwbouwspecialiste, dit mooie project begeleiden.

Heb je interesse in dit project? Meld je aan voor de projectnieuwsbrief via de website van Van Wanrooij. Klik op de button ‘Volg project’ en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en ontwikkelingen!

Voorinschrijving
De voorinschrijving start op vrijdag 22 april om 09:00 uur! Het inschrijfformulier sluit op vrijdag 29 april om 17:00 uur. Meer info en de indicatieve prijzen vind je op de website van Van Wanrooij.